BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Industri

LEAN Indkøb - Sådan får du tiden tilbage, imens du tjener penge

Forestil dig dette scenarie:

Din indkøber køber 10 forskellige varegrupper fra 10 forskellige leverandører. Det bliver til rigtig mange varer og meget administration. 

Via vores LEAN Indkøb får du imidlertid tiden tilbage, imens vi sparer dig for en anselig sum penge. Det grundlæggende i LEAN Indkøb handler nemlig om at samle flere af de dele, der berører din produktion i én kurv, et sted. En løsning, som er designet til at reducere dit behov for mange leverandører og ikke mindst tidskrævende kommunikation og administration. 

Når vi samler dine indkøb fra de 10 leverandører hos os, betyder det, at du kun behøver at handle ét sted. Og findes der bedre alternativer til de varer, du normalt modtager, tager vi dem gerne ind i vores sortiment for at spare dig for flest mulige leverandøromkostninger.

 LEAN Indkøb - Sådan får du tiden tilbage, imens du tjener penge

Så mange penge sparer du ved at samle dine indkøb hos os

Så mange penge sparer du ved at samle dine indkøb hos os

Alle de omkostninger, der er forbundet med at have bare én leverandør tilknyttet din virksomhed, beløber sig på mellem 8.000 og 15.000 kr. pr. år. Omkostninger som kommer af:
 
  • Husleje og store lageromkostninger
  • Administration vedr. vedligeholdelse af stamdata
  • Administration vedr. sammenligning af priser og opfølgning på ordrer
  • Transaktioner ved mange ordrer hos mange forskellige leverandører.
Har du hidtil haft omkostninger pr. leverandør på 10.000 kr., og samler du dine indkøb fra 10 leverandører hos os, opnår du en årlig besparelse på 100.000 kr.

Dine besparelser stopper ikke her

De interne omkostninger, der er forbundet med at lægge bare én ordre hos en leverandør, beløber sig typisk på mellem 1.000 kr. og 3.000 kr. Har du hidtil lagt 10 ordrer á 1.000 kr. hos 10 leverandører pr. år, opnår du endnu en årlig besparelse på 100.000 kr., når vi håndterer dine indkøb.

Dine varer på vores lager

Med LEAN Indkøb ligger dine varer nu på vores lager. Herfra sørger vi for, at du får dem leveret, så de er dér, når du har brug for dem. Og så modtager du kun én faktura pr. måned. Disse ydelser har naturligvis en pris, men besparelsen i tid og penge er betydeligt større.

Kort sagt, så sørger vi både for at forenkle din administration og håndteringen af dit varelager, så du kan få det bedste ud af din egen tid og ressourcer.

Dine besparelser stopper ikke her

Fordele, når du samler dine indkøb og dit lager hos os

Har du mod på at høre mere om de mange fordele og besparelser, du opnår ved at samle dine indkøb og dit lager hos os, er vi kun et opkald væk.