Byggeri 6341 1240  -  Industri/VVS 6341 1230

Nyhedsliste

Brug for luft til fødderne? Vi sælger ud af sikkerhedssandaler og giver dig en rigtig god pris!

Sommeren venter lige om hjørnet. Og med sommeren de lune dage, hvor vi har brug for luft til fødderne derfor sælger vi ud af sidste års modeller til en rigtig god pris!

Værnemidler 25. marts 2019

Vores restparti består af 2 modeller, Firenze og Barletta som er særligt brede og metalfri. At modellerne er metalfri betyder, at de både er lettere at have på, ligesom de er bedre til at holde varmen ude. Modeller uden metal absorberer nemlig ikke varmen på samme måde som sikkerhedssandaler med metal. 

I stedet for metal kommer sikkerhedssandalerne med en komposit tåkappe og et kevlar sømværn i bunden. Taber du noget ned over fødderne, eller træder du et søm eller andet spidst op under sikkerhedssandalen, er dine fødder således beskyttet på allerbedste vis. 

Hvorfor så ikke helt undlade metal i sikkerhedssandaler?

Vi undlader ikke helt metal i sikkerhedssandaler, da der er stor forskel på sandalens pasform alt efter, om den er født med et sømværn af metal eller et syntetisk materiale. Sikkerhedssandalen får simpelthen en bredere pasform, når den er designet med det syntetiske kevlar sømværn eller med et komposit sømværn.


  Firenze sikkerhedssandal er lige så behagelig som dine almindelige sko. Sikkerhedssandalen er metalfri og i stedet født med et kevlar sømværn. Sandalen kommer med velcrolukning og komposit tåkappe. Firenze sikkerhedssandal er en bred model med vidde 11.

Kr. 279,- nt. pr. par

Kr. 229,- nt. pr. par ved køb af hele partiet

  Barletta sikkerhedssandal er velegnet til knæliggende arbejde (ProNose). Sikkerhedssandalen er metalfri, med kevlar sømværn og komposit tåkappe. Barletta sikkerhedssandal er en bred model med vidde 11.

Kr. 199,- nt. pr. par

Kr. 159,- nt. pr. par ved køb af hele partiet

 


 

 

Vores tilbud gælder så længe lager haves. Lige nu har vi følgende antal på lager: 

 

     Firenze   Barletta 
 35     
 36     11   9 
 37    8  7 
 38    4
 39     2   12 
 40    39  16 
 41      20   6 
 42       
 43       
 44    7  3 
 45     21  17 
 46    11   
 47     4   22 

 

Vi er klar ved telefonen

Vil du høre mere om vores restparti af sikkerhedssandaler eller om sæsonens nye modeller, er du meget velkommen til at kontakte vores medarbejdere allerede idag.
 

Læs mere om sikkerhedssandaler her

Nyhedsliste