BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Nyhedsliste

Er du entreprenør? Og ser du fordelen i at få del i markedet for arbejdet med flydende membraner til vandtætning af betonkonstruktioner både over og under terræn? Så er det DIG, vi mangler som samarbejdspartner

Hos Gottfred Petersen A/S er vi på jagt efter DIG, der ser fordelen i at arbejde med de membraner, vi har på hylderne, for på den måde at øge din indtjening. Vi er på jagt efter DIG, der ser fordelen i at kunne byde ind på de opgaver, der kommer i direkte forlængelse af dit støbearbejde – som eksempelvis vandtætning.

Byggeri 26. februar 2020

Øget indtjening og et godt netværk

Når vi sælger løsninger til betonbyggerier, bliver vi ofte spurgt, om vi ikke kan anbefale en samarbejdspartner til håndtering af sprøjtearbejdet. Det vil vi rigtig gerne kunne – og vi vil derfor også sikre, at din træning i vores flydende membraner lever op til såvel vores som kundens forventninger.
 
Derfor står vi for din produkttræning og er naturligvis behjælpelige med at levere den sprøjtemaskine, der passer til vores produkter, når membranen skal påføres.
 
Du vil naturligvis både få sprøjtemaskine og membraner til en favorabel pris.
 

Dine fordele som samarbejdspartner

Arbejder du eksempelvis med traditionelle betonkonstruktioner, kommer du til at kunne byde ind på nye markedsområder indenfor beton. Ydermere introducerer vi dig for slutkunden og bygherre og inviterer dig således indenfor i vores netværk, hvor du bliver en del af den samlede løsning i og omkring en betonkonstruktion. 
 
Alt efter kundens behov får du mulighed for at tilbyde vores flydende sorte membran til vandtætning under terræn og vores grå bitumen-fri membran til vandtætning af betonkonstruktioner både over og under terræn.     
 
I et samarbejde med os får du -
 
  • Et bredere netværk og en øget indtjening
  • En andel af et nyt markedsområde
  • Vores produkter til en god pris
  • Produkttræning og ny viden. 
Derudover vil vi også kunne tilbyde produkttræning i andre typer membraner.
 

Har du mod på at arbejde med flydende membraner til vandtætning af betonkonstruktioner og på den måde øge din indtjening?

Kontakter du salgschef, Klavs Moesgaard Bernberg , fortæller han dig meget mere om dine muligheder og om markedet for flydende vandtætning.
 
Klavs Moesgaard Bernberg
T: +45 6341 1272
M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk
 
 
 
   
 

Nyhedsliste