BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Nyhedsliste

Nu er vi eneforhandler af EPSI i Norden

Gottfred Petersen A/S har igen fået et nyt, stort eneagentur for Norden. Denne gang handler det om de anerkendte EPSI produkter og løsninger til masking.

Industri 07. marts 2018

Masking-produkter bruges ved bl.a. sandblæsning, pulverlakering og forskellige andre former for overfladebehandling. Gottfred Petersen A/S har længe været den førende leverandør af disse produkter til vindmølleindustrien og andre industrier herhjemme.

Salgschef Ulrik Mogensen fortæller "Vi har været storleverandør af produkter og løsninger til masking i mere end 50 år. Men det er først nu, at vi, takket være det nye EPSI agentur, med fuld ret kan påstå, at vi kan levere alt inden for masking."

EPSI er den førende virksomhed på verdensplan inden for både standard og kundespecifikke masking-produkter. Virksomheden har hovedsæde i Wisconsin, USA, og har afdelinger i bl.a. Storbritannien, Kina og Tyskland.

"Uanset om det er pulverlakering, e-coating, maling eller anodisering, så kan EPSI -- og dermed nu også vi hos Gottfred Petersen A/S -- tilbyde en optimal løsning. Sortimentet vil fremover tælle både EPSI standard produktlinjen af silikonepropper og -hætter i alverdens former og farver samt de brugerdefinerede løsninger, hvor vores fagfolk for alvor kan bringe deres viden og erfaring i spil for at hjælpe kunden i mål med den helt rigtige løsning" slutter salgschef Ulrik Mogensen.

Webshop

Nyhedsliste