Byggeri 6341 1240  -  Industri/VVS 6341 1230

Nyhedsliste

NYHED! Sprit ny teknologi i K-JUMP sikkerhedsskoen direkte fra Italien

”Vi gør det alle sammen,” smiler Salgschef for Værnemidler, Henrik Damm. ”Vi køber ind med øjnene. Og netop derfor er vi super glade for, at vi nu kan præsentere en sikkerhedssko, som både er sporty i sit udtryk og fyldt med alle de nyeste teknologier.”

Værnemidler 30. april 2018

"Sikkerhedskoen fra Kaptiv serien stabiliserer i særlig høj grad dine hælområder, hvilket giver dig en langt bedre komfort og støtte, når du går og står meget. Mere præcist er det dét helt nye i-daptive komfortsystem, der tilpasser sig stødabsorberingen til enhver situation, så belastningen på dine fødder og led minimeres. Det betyder, at der ligger et egentligt stødabsorberingselement i hælområdet,” fortæller Henrik Damm.

Han fortsætter: ”Fordi rigtig mange af vores kunder går mellem 10.000 og 15.000 skridt om dagen, er det virkelig vigtigt at de stød, du mærker op igennem kroppen bliver minimeret bedst muligt. Hvorfor? Fordi vi så undgår en del af de belastningsskader, vi ellers bliver mødt med.” 

Med en skudsikker vest under fødderne

Den fleksible og sporty sikkerhedssko er en S1 P HRO SRC. En betegnelse, der dækker over en unik ventilerende feature kombineret med et utrolig stærkt syntetisk sømværn. Sømværnet er faktisk lavet af et materiale, som bygger på samme teknologier som skudsikre veste. Derudover er sikkerhedsskoen født med en bund af nitrilgummi, som øger skoens slidstyrke og gør den varmeresistent.

Sikkerhedsskoens overdel er udført i et slidstærkt tekstil, som gør skoen anvendelig i mange arbejdsområder. Og med skoens drejeknob snøring – en BOA® L6 lukningen – sidder skoen perfekt på din fod hurtigt og effektivt. Du skal således hverken binde snørebånd eller sørge for, at skoen sidder ordentligt ved at regulere snørebåndene. 

”Og selvom K-JUMP sikkerhedsskoen faktisk er designet med et tåværn af aluminium, er den så let, at den ikke hæmmer dig, når du går flere 1000 skridt hver eneste dag,” slutter Henrik Damm.

Vi er klar ved telefonen

Har du lyst til selv at få den nye K-JUMP mellem hænderne - og på fødderne - er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere allerede idag.
 

Du finder vores store udvalg i sikkerhedssko lige hér

Nyhedsliste