BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Nyhedsliste

↓ TILTAG MOD CORONA-VIRUS ↓

Vi er i dag mødt ind til anderledes udfordringer! Og hos Gottfred Petersen A/S følger vi statsministerens og myndighedernes opfordring til, at vi mennesker ikke skal omgås hinanden for meget, så vi sammen kan begrænse smittespredningen af Corona-virus. Alligevel arbejder vi på højtryk for dig …

12. marts 2020

Vi arbejder på højtryk for dig! 

- Og vi arbejder målrettet på at optimere dit salg og din forretning. Også selvom vi ikke besøger dig fysisk. Det betyder, at vi arbejder på højtryk for, at du fortsat kan få de varer, du har behov for. Og vi er naturligvis tilgængelige på telefonen og via mail, og gør på den måde alt, hvad vi overhovedet kan, for at opretholde vores kundeservice og evne til at levere dine varer samtidig med, at vores medarbejdere har de bedst mulige forhold at arbejde under.
 
Det samlede Gottfred Petersen står altså fortsat til din rådighed, imens vi gør vores til, at du kommer til at mærke mindst muligt til de forholdsregler, vi tager, af sikkerhedshensyn og respekt for vores alles ve og vel. 
   

Måden vi nu arbejder på

Vores virksomheden er nu opdelt i hold, så vi sikrer driften og samtidigt tager videst muligt hensyn til personer med svagt helbred. I den forbindelse er det enhver medarbejders pligt at melde ind omkring ændringer i helbredsstatus, så vi har mulighed for at agere på det.
 
Vores tiltag mod Corona-virus lyder som følger:
 
  • Samtlige afdelinger er bemandet i 2 hold, som består af de samme medarbejdere. Økonomiafdelingen via telefon og mail.
  • Vi er alle indstillet på at løfte i flok, ligesom vi er bevidste om, at der kan forekomme overarbejde i perioden med dét for øje at opretholde vores drift og levering af dine varer.
 

Vi glæder os til, at vi igen kan byde dig velkommen 

- Indtil da, bliver samtlige døre aflåst – ligesom vores lager kun kan kontaktes via telefon. Alle chauffører og kunder bedes således blive ved deres køretøj på vores matrikel.
 
Hos Gottfred Petersen følger vi udviklingen nøje og melder ud, hvis der sker ændringer i de forholdsregler, vi tager, for at bidrage til at minimere Corona-udbredelsen så meget som muligt.
 

Giv os et kald!

Har du spørgsmål, er vi naturligvis hele tiden klar til at hjælpe dig og modtage dine ordrer over telefonen.
 
 
#gottfredpetersen kæmper mod #coronavirus
 

Nyhedsliste