BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Nyhedsliste

Vi er ikke gift med nogen. Men vi er med garanti den rigtige maskingpartner for dig

Hos Gottfred Petersen A/S sætter vi en ære i ikke bare at have ting og sager på hylderne. Vi vil altid have leverandører, der kan levere varen – uanset hvilken vare, du skal have leveret.

Industri 12. januar 2018

Vi er f.eks. stolte af at være eneforhandlere af det enorme sortiment for afdækningsmaterialer, som EPSI producerer. Men vi er lige så stolte af at have EPSIs konkurrenter i huset.

Masking-produkter bruges ved bl.a. sandblæsning, pulverlakering og forskellige andre former for overfladebehandling, og Gottfred Petersen A/S har længe været den førende leverandør af disse produkter til vindmølleindustrien og andre industrier herhjemme. Et bredt og dybt sortiment sikrer, at vi fuldt ud kan tilfredsstille enhver efterspørgsel fra en kunde, der vil være sikker på, at hjulene altid snurrer, og omsætningen kommer i hus. Derfor gør vi en stor indsats for at finde og udvikle partnere inden for alle områder.

"Uanset om det er pulverlakering, e-coating, maling eller anodisering, så tilbyder vi en optimal løsning. Sortimentet fra EPSI omfatter både standard produktlinjen af silikonepropper og -hætter i alverdens former og farver samt de brugerdefinerede løsninger, hvor vores fagfolk for alvor kan bringe deres viden og erfaring i spil for at hjælpe kunden i mål med den helt rigtige løsning" siger salgschef Ulrik Mogensen.

Kontakt salgschef Ulrik Mogensen på:
T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

Læs mere her

Nyhedsliste