Tlf. 63 41 12 66

Nyhedsliste

Vi øger fleksibiliteten til dit byggeri med K-Forms bæredygtige støbeledersystem fremstillet af genbrugs-PVC

For at tilgodese de forskellige behov vores kunder har i forhold til valg af støbeledere, byder vi K-Forms støbeledersystem velkommen i vores sortiment som et bæredygtigt supplement til støbelederne i beton og stål.

Byggeri 27. marts 2018

Med samhandelsaftalen med K-Form udvider vi nu vores sortimentet i betonrelaterede produkter til byggeriet og industrien i en sådan grad, at vi som den eneste samhandelspartner har K-Forms bæredygtige støbeledersystem på lager. Et tiltag, der gør, at du nu finder alt-under-ét-tag i støbeledere hos os.

Det lette og ergonomiske alternativ

”Er du til et solidt og stærkt materiale med en høj fleksibilitet, er netop K-Forms støbeledersystem et rigtig godt valg til dit byggeri. Støbelederne er nemlig fremstillet i et materiale, der bevæger sig, og som er utrolig let at håndtere trods længden på 2,8 meter,” påpeger Klavs Moesgaard Hansen, salgschef for Byg hos Gottfred Petersen A/S.  Han fortsætter: ”De varme- og kuldeforhold, et byggeri helt naturligt bliver udsat for, bevirker, at betonen altid kommer til at udvide sig og trække sig sammen. Det unikke ved K-Forms støbeledere er imidlertid, at de på baggrund af deres fleksibilitet følger med – en bevægelighed, der gør, at betonen ikke revner. Trods dét, at støbelederne er fremstillet af 100 % genbrugs-PVC, rummer de en hidtil uset styrke. Deres udformning bevirker, at du med lethed kan slå luften ud af betonen med en bjælkevibrator uden at skade støbelederne.”

Fra vindue til støbeleder

Med støbelederne i genbrugs-PVC har K-Form i høj grad tænkt bæredygtighed ind i egen produktion, men også ind i fremtidens byggeri. Støbelederne er nemlig født ud af PVC-vinduesrammer fra England. Et materiale, der har en levetid på langt mere end 50 år. ”- Og fordelene ved støbeledersystemet er mange,” smiler Klavs Moesgaard Hansen. ”Det berigende ved netop dette system er, at det er utrolig tidsbesparende. Én person kan med lethed klare installationen alene, og det kræver ingen specialværktøjer.”

Kontakt salgschef Klavs Moesgaard Hansen for mere information:
T: +45 6341 1272
M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk

 

Læs mere her

Nyhedsliste