Tlf. 63 41 12 66

Værnemidler

Personligt sikkerhedsudstyr sikrer dig og dine medarbejdere

Mennesker er vores vigtigste aktiv og den vigtigste del af din løsning. Netop derfor har alle vores medarbejdere en baggrund i det forretningsområde, de servicerer. Når du taler og handler med os, er det således altid fagfolk fra din egen branche, du er i kontakt med.

Vi er om nogen opmærksomme på, hvor vigtigt det er at have det rigtige sikkerhedsudstyr og de rigtige værnemidler til alle brancher. Vi har derfor stor fokus på at rådgive dig om, hvordan du beskytter dig selv og dine medarbejdere fra top til tå.

Har du behov for at få et indblik i, hvilke værnemidler, du bør have i virksomheden netop nu, er vi kun et opkald væk.


Værnemidler

Brug for luft til fødderne? Vi sælger ud af sikkerhedssandaler og giver dig en rigtig god pris!

Brug for luft til fødderne? Vi sælger ud af sikkerhedssandaler og giver dig en rigtig god pris!

Sommeren venter lige om hjørnet. Og med sommeren de lune dage, hvor vi har brug for luft til fødderne. Og fordi vi nu gør plads til et nyt sortiment af sikkerhedssandaler, sælger vi ud af sidste års modeller til en rigtig god pris.

Vores restparti består af modellerne: Firenze, Barletta og Green Flag, som alle er 100 % metalfri. Green Flag er imidlertid designet, så modellen har en smallere pasform og drejeknob snøring. 

Værnemidler

NYHED! Sprit ny teknologi i K-JUMP sikkerhedsskoen direkte fra Italien

NYHED! Sprit ny teknologi i K-JUMP sikkerhedsskoen direkte fra Italien

"Fordi rigtig mange af vores kunder går mellem 10.000 og 15.000 skridt om dagen, er det vigtigt at de stød, du mærker op igennem kroppen, bliver minimeret bedst muligt. Hvorfor? Fordi vi så undgår en del af de belastningsskader, vi ellers bliver mødt med," fortæller Salgschef for Værnemidler, Henrik Damm. 

Med vores nyeste sikkerhedsko fra Kaptiv serien bliver dine hælområder stabiliserer via de nyeste teknologier  - og har du lyst til at vide mere om, hvad K-JUMP kan gøre for dig, er du kun ét klik fra flere info ...Vi skræddersyer dit personlige sikkerhedsudstyr

Hos Gottfred Petersen A/S skræddersyer vi det sikkerhedsudstyr, der skal passe til den enkelte medarbejder. Vi har så bredt et sortiment og så stor en erfaring, at du aldrig bare får et standardsvar, når du taler værnemidler med os. Vi sammensætter præcis den løsning, der tilgodeser dit helt specielle behov, så dine medarbejderes får de helt rigtige forudsætninger for at levere det optimale arbejde uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi sparer dig for bekymringerne

Har du behov for produkter, vi ikke har på hylden – så skaffer vi dem. Og har du et unikt ønske, som ikke findes – så udvikler og producerer vi det i samarbejde med dig. Målet er at spare dig for bekymringerne – og for ulykker.

Vi skræddersyer dit personlige sikkerhedsudstyr

Hvilke produkter mangler du?

Du finder rigtig mange værnemidler i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid sikkerhedsudstyr, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Via vores stærke netværk, sørger vi for at skaffe det hjem til dig. Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - har du mulighed for at bestille varer døgnet rundt fra den platform, vi skræddersyer til dig. Bestiller du før kl. 14.00, leverer vi dagen efter. 
 


Skal vi tage en snak - fagmand til fagmand?

Skal vi tage en snak - fagmand til fagmand?

Alle medarbejdere hos Gottfred Petersen A/S har en baggrund i den branche, de beskæftiger sig med. Vi har selv været der og kender arbejdsbetingelserne.

Har du brug for gode råd, sparring, ekspertise eller lynhurtigt betjening, er vi altid til rådighed.


Vi er klar ved telefonen

Hvis du er interesseret i et samarbejde med Gottfred Petersen A/S eller har konkrete spørgsmål, er vi klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Henrik Damm på:

T: +45 6341 1245
​M: +45 2687 7220
hda@gottfred.dk

Vi er klar ved telefonen