BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Byggeri

Hvilke produkter mangler du?

Hos Gottfred Petersen A/S finder du tusindvis af byggematerialer i vores omfattende produktkatalog.

Professionel byggerådgivning af fagfolk til fagfolk
Vi handler ikke blot med varer, men yder også kundeorienteret rådgivning. Vi har mere end 60 års erfaring, som førende leverandør af produkter til byggebranchen, så for os er det en selvfølge, at du får den bedste rådgivning og de helt rigtige løsninger. Du kan forvente de mest kvalificerede råd og løsninger på rekordtid, når du bruger os som leverandør på dit byggeprojekt.

Vi har alle en solid baggrund i byggebranchen
Som din samarbejdspartner arbejder vi altid ud fra den optik, at du skal kunne bruge os som byggerådgivere og sparringspartnere når som helst. Uanset hvem, du bliver rådgivet af, har vi selv stået med de daglige udfordringer, en byggeplads byder på. Vi møder dig derfor i øjenhøjde og forstår både den teoretiske og praktiske side af et byggeri.

Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - skal du vide, at vi ALTID leverer fra-dag-til-dag, når du bestiller lagerførte varer før kl. 14.00.


Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

✔ Vi leverer det, du skal bruge.
✔ Vi leverer præcist på det tidspunkt, du skal bruge det.
✔ Vi følger op og sikrer os, at dine varer er kommet frem.
✔ Vi giver dig besked med det samme, skulle der opstå noget uforudset.

Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforslag, er vi klar ved telefonen.

Kontakt salgsdirektør Klavs Moesgaard på:

T: +45 6341 1272
​M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk