BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Byggeri

Professionel byggerådgivning af fagfolk til fagfolk

Byggerådgivning er én af vores absolutte spidskompetencer. Med mere end 50 års erfaring som førende leverandør af produkter til byggebranchen er det en selvfølge, at du får de bedste råd og de helt rigtige løsninger hurtigst muligt. Leveret fra dag til dag. 

Vi har alle en solid baggrund i byggebranchen

Som din samarbejdspartner arbejder vi altid ud fra den optik, at du skal kunne bruge os som byggerådgivere og sparringspartnere når som helst. Uanset hvem, du bliver rådgivet af, har vi selv stået med de daglige udfordringer, en byggeplads byder på. Vi møder dig derfor i øjenhøjde og forstår både den teoretiske og praktiske side af et byggeri.


Byggeri

Cosinus Slide® bevægelsesfuge sikrer dit betongulv og forbedrer arbejdsmiljøet

Cosinus Slide® bevægelsesfuge sikrer dit betongulv og forbedrer arbejdsmiljøet

Med vores nye bevægelsesfuge undgår du mange af de problemer, der ofte følger med traditionelle lineære fuger i betongulvet. Fordi bevægelsesfugen overfører belastning fra den ene side af fugen til den anden, UNDGÅR du:

  • Store udgifter til vedligehold
  • Afskalning
  • Højdeforskelle
  • Bump ved kørsel med truck og palleløfter
  • Chok-effekt, når fugen krydses.

Er du nysgerrig på de mange fordele, du opnår med bevægelsesfugen, er vi kun et opkald væk!

Du kan også læse mere her …

Byggeri

Kaiser indstøbningsdåser er nytænkning, der giver dig høj fleksibilitet og langt mere plads

Kaiser indstøbningsdåser er nytænkning, der giver dig høj fleksibilitet og langt mere plads

Med Kaiser indstøbningsdåser får du en løsning, som er bygget op om geometrier, der afspejler den nytænkning, Kaiser repræsenterer i forhold til elementproduktion.

Kaiser indstøbningsdåser er EU-godkendt og giver dig langt mere plads til kabler end traditionelle indstøbningsdåser af den årsag, at dåserne er langt større. Kaiser giver dig rum til at trække flere kabler til og fra dåserne med rørtilførsel af det antal rør og med den bredde, du har behov for.

- Og som en ekstra fordel har du nu også mulighed for at samarbejde med en lang række forskellige leverandører af afbrydermaterialer, hvorimod du kun har én leverandør, når du arbejder med traditionelle indstøbningsdåser.


Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

✔ Vi leverer det, du skal bruge.
✔ Vi leverer præcist på det tidspunkt, du skal bruge det.
✔ Vi følger op og sikrer os, at dine varer er kommet frem.
✔ Vi giver dig besked med det samme, skulle der opstå noget uforudset.

Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

Hvilke produkter mangler du?

Her hos Gottfred Petersen A/S finder du tusindvis af produkter i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - skal du vide, at vi ALTID leverer fra-dag-til-dag, når du bestiller lagerførte varer før kl. 14.00.


Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Klavs Moesgaard Hansen på:

T: +45 6341 1272
​M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk

Vi er klar ved telefonen