BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Byggeri

Professionel byggerådgivning af fagfolk til fagfolk

Byggerådgivning er én af vores absolutte spidskompetencer. Med mere end 50 års erfaring som førende leverandør af produkter til byggebranchen er det en selvfølge, at du får de bedste råd og de helt rigtige løsninger hurtigst muligt. Leveret fra dag til dag. 

Vi har alle en solid baggrund i byggebranchen

Som din samarbejdspartner arbejder vi altid ud fra den optik, at du skal kunne bruge os som byggerådgivere og sparringspartnere når som helst. Uanset hvem, du bliver rådgivet af, har vi selv stået med de daglige udfordringer, en byggeplads byder på. Vi møder dig derfor i øjenhøjde og forstår både den teoretiske og praktiske side af et byggeri.


Byggeri

Mød dit nye team i Byggeri på Sjælland!

Mød dit nye team i Byggeri på Sjælland!

”Vi har alle 3 vores daglige gang på byggepladserne. Og vi har alle 3 haft masser af jord under neglene.

Så ja - vi ved, hvad du taler om, når du henvender dig til os som fagmand. Og det gør vi fordi, vi selv er uddannede indenfor den branche, vi hver især rådgiver i.

Vi lever simpelthen af vores know-how kombineret med den sikkerhed for hurtige og effektive leverancer, du får hos Gottfred Petersen,” påpeger Bo Svendsen, som er ny salgsleder hér i Byggeri hos Gottfred Petersen.

Vores nye Team-Gottfred på Sjælland tæller 3 stærke og velkendte kræfter på de københavnske byggepladser, og vi byder med glæde velkommen til Helle Larsen, Hans Henrik Nørskov Mikkelsen og Bo Svendsen.

Byggeri

FreeFalcon – Den bedste løsning, når du har brug for et mobilt ankerpunkt.

FreeFalcon – Den bedste løsning, når du har brug for et mobilt ankerpunkt.

I samarbejde med Safework.dk, kan Gottfred Petersen A/S nu tilbyde FreeFalcon ankerpunkt.

FreeFalcon er et nyt produkt på det danske marked – og er specielt udviklet til optimal sikkerhed i forbindelse med byggeri i højden, fx ved elementmontage eller andet konstruktionsarbejde.                          

  • Godkendt iht. EN 795/E
  • Godkendt til 1 person
  • Godkendt op til 5 graders hældning
  • 360 graders rotation – giver stor bevægelighed

Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

✔ Vi leverer det, du skal bruge.
✔ Vi leverer præcist på det tidspunkt, du skal bruge det.
✔ Vi følger op og sikrer os, at dine varer er kommet frem.
✔ Vi giver dig besked med det samme, skulle der opstå noget uforudset.

Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

Hvilke produkter mangler du?

Her hos Gottfred Petersen A/S finder du tusindvis af produkter i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - skal du vide, at vi ALTID leverer fra-dag-til-dag, når du bestiller lagerførte varer før kl. 14.00.


Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforslag, er vi klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Klavs Moesgaard Bernberg på:

T: +45 6341 1272
​M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk