Byggeri 6341 1240  -  Industri/VVS 6341 1230

Byggeri

Professionel byggerådgivning af fagfolk til fagfolk

Byggerådgivning er én af vores absolutte spidskompetencer. Med mere end 50 års erfaring som førende leverandør af produkter til byggebranchen er det en selvfølge, at du får de bedste råd og de helt rigtige løsninger hurtigst muligt. Leveret fra dag til dag. 

Vi har alle en solid baggrund i byggebranchen

Som din samarbejdspartner arbejder vi altid ud fra den optik, at du skal kunne bruge os som byggerådgivere og sparringspartnere når som helst. Uanset hvem, du bliver rådgivet af, har vi selv stået med de daglige udfordringer, en byggeplads byder på. Vi møder dig derfor i øjenhøjde og forstår både den teoretiske og praktiske side af et byggeri.


Byggeri

Nyt hos Gottfred Petersen A/S! 2 nye strittekasser med BST550 stål i typerne Plexus og Pyraplex

Hos Gottfred Petersen A/S forhandler vi nu 2 nye typer armeringstilslutning eller strittekasser, som vi kalder dem, leveret med BST550 stål, som alternativ til strittekasser med BST500 stål. I stedet for udelukkende at tage tværkraft i selve kassen, kan de nye strittekasser tage langs- og tværgående kræfter. Du får således den højeste profilering, når du vælger en kasse med BST550 stål.

Læser du videre får du et indblik i, hvordan Plexus og Pyraplex kan gavne dit byggeri.


Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

✔ Vi leverer det, du skal bruge.
✔ Vi leverer præcist på det tidspunkt, du skal bruge det.
✔ Vi følger op og sikrer os, at dine varer er kommet frem.
✔ Vi giver dig besked med det samme, skulle der opstå noget uforudset.

Bestiller du i dag, leverer vi i morgen!

Hvilke produkter mangler du?

Hér hos Gottfred Petersen A/S finder du tusindvis af produkter i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - har du mulighed for at bestille varer døgnet rundt fra den platform, vi skræddersyer til dig. Bestiller du lagerførte produkter før kl. 14.00, leverer vi dagen efter. 
 


"Oprindeligt er jeg uddannet murer, har arbejdet som byggeleder og efterfølgende selvstændig murermester. Jeg har derfor selv udført rigtig meget af det arbejde, mine kunder beskæftiger sig med. En årrække i den niché, det er, at sælge tilbehør til betonarbejde samt mere end 10 år på byggepladserne har gjort, at jeg i dag har stor fokus på at rådgive mine kunder i, hvordan de bedst muligt sparer penge og samtidigt forbedrer arbejdsmiljøet. Og i den optik udmærker den selvbærende engangsforskalling, FORMTEC, sig virkelig som frontløber."

Frank Ellegaard Sørensen
Salgsleder ved Byggeri

Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Klavs Moesgaard Hansen på:

T: +45 6341 1272
​M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk

Vi er klar ved telefonen