Byggeri 6341 1240  -  Industri/VVS 6341 1230

Nyheder

 • PORTRÆT: Salg er Susannes hjertebarn!

  Industri 06. september 2019

  Det er ikke mere end ét år siden, Susanne Rytter Madsen beslutter sig for at prøve noget nyt! Heldigvis stadigvæk som en del af vores team her i Gottfred Petersen Industri. Susanne har nemlig 35 års salgserfaring som intern sælger og et helt særligt tag på sine kunder, du ikke bare opbygger over natten …


 • Kundeportræt: Fra lille lokal producent af kælke til international eksportsucces med 50 lande i bogen

  Industri 06. juni 2019

  Du kender den: Den klassiske røde, trehjulede cykel med lad, som har været en fast bestanddel af vores legeunivers i snart 60 år. Den cykel, som mange danskere kender som ”min første cykel”, og som nu er ved at blive et nationalt ikon. Men at Winther overhovedet eksisterer og bliver til den eksportsucces, virksomheden er i dag, bygger på en skæbnesvanger ulykke …


 • Sådan mindsker du dit varmetab, energiforbrug og forbrug af varmt vand med GP isoleringskapper til GP fordelerrør

  Industri , VVS 08. maj 2019

  - De rør, der løber i dit gulv og i dine vægge, er isolerede for at holde på varmen. Det skal de være. Det er vedtaget ved lov. Men når det varme vand rammer dine fordelerrør, møder vandet oftest ingen isolering. Hverken i det private hjem eller i industribygninger. Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke er nær så varmt, som det burde være, når vandet når til dit køkken, bad eller bryggers, fordi det taber temperatur på sin vej igennem ikke-isolerede fordelerrør, pointerer Anders West Matthiesen, Salgskonsulent ved Industri & VVS hos Gottfred Petersen A/S. Læser du med, fortæller Anders mere om, hvilke energivenlige og økonomiske gevinster, der er, ved at isolere dine fordelerrør …


 • GP AFDÆKNING er den nye dreng i klassen hos Gottfred Petersen A/S

  Industri 27. februar 2019

  Velkommen til Gottfred Petersens nye forretningsområde: GP AFDÆKNING – et selvstændigt forretningsområde under Industri. Det er hér, GP AFDÆKNING har sine rødder via vores mangeårige samarbejde med vindmølleindustri og med landets overfladebehandlere.


 • Hvor gør det mest ondt på din pengepung? Vi tager din største udgift på vores kappe

  Industri 06. februar 2019

  Forestil dig, at du producerer kørestole. I princippet kunne det være hvad som helst. Lad os nu sige, at det er sædet til stolen, der holder din største omkostning i produktionen. Forstil dig så, at jeg køber det sæde hjem til dig med 0 KRONER i avance. Jeg skal altså ikke tjene noget på det. Hvad gør det ved din konkurrencedygtighed og andel af markedet på den lange bane? Og hvad får dine kunder ud af det?


 • PORTRÆT: Nu kan du få Anders på krogen!

  Industri 23. januar 2019

  Med sine 30 år er Anders West Matthiesen yngste mand her i Industri hos Gottfred Petersen A/S. Ikke desto mindre har Anders 8 års erfaring som VVS- og energimontør – og så er han én af nøglepersonerne i vores nye samarbejde med EPIFATECH. Men at han lander hos os, er faktisk lidt en tilfældighed. Læs med …


 • 2 nye strittekasser med BST550 stål i typerne Plexus og Pyraplex

  Byggeri 06. november 2018

  Hos Gottfred Petersen A/S forhandler vi nu 2 nye typer armeringstilslutning eller strittekasser, som vi kalder dem, leveret med BST550 stål, som alternativ til strittekasser med BST500 stål.


 • Vi springer ud med et digitalt styret konsignationslager

  Industri 17. oktober 2018

  Gottfred Petersen A/S er flyttet ind på Lindø. Og hvorfor er vi så det? Jamen, det er vi for at kunne procesoptimere lagerstyringer og produktioner hos vores samarbejdspartnere og netværk. Og til det formål har vi sammensat et konsignationslager, hvor alle lageraktiviteter bliver styret digitalt via en iPad- og app-løsning, fortæller Ulrik Mogensen, salgschef for Industri hos Gottfred Petersen A/S. Læs med ...


 • En stor kundetilgang siden årsskiftet fortæller os, at alle former for afdækning til overfladebehandling er efterspurgt!

  Industri 06. september 2019

  Maler du elementer til industrien? Coater, sandblæser, pulverlakerer eller metalliserer du, er afdækning ikke fremmed land for dig. Spørgsmålet er nu, hvordan du afdækker og hvilke materialer, du bruger til det? Læs med …


 • Fremtidens industri kræver nye måder at handle og samarbejde på. Er Gottfred Petersen A/S godt nok rustet til at være mere end leverandør?

  Industri 04. juli 2018

  Ulrik Mogensen trækker vejret dybt og hæver øjenbrynet. Han har været salgschef for Industri hos Gottfred Petersen A/S så længe, at du altid kan forvente et velovervejet salgsargument fra hans side. I stedet siger han:


 • Dine VVS-produkter på vores lager

  VVS 01. maj 2018

  Det er ingen hemmelighed, at vi lever af at have varer på lager. Og gerne et så komplet sortiment af VVS-produkter som overhovedet muligt. Hvorfor? Fordi det gør din hverdag langt mindre ressourcekrævende, når du kan nøjes med at foretage indkøb hos én leverandør fremfor at gå til 10 forskellige.


 • NYHED! Sprit ny teknologi i K-JUMP sikkerhedsskoen direkte fra Italien

  Værnemidler 30. april 2018

  ”Vi gør det alle sammen,” smiler Salgschef for Værnemidler, Henrik Damm. ”Vi køber ind med øjnene. Og netop derfor er vi super glade for, at vi nu kan præsentere en sikkerhedssko, som både er sporty i sit udtryk og fyldt med alle de nyeste teknologier.”


 • Brug for luft til fødderne? Vi sælger ud af sikkerhedssandaler og giver dig en rigtig god pris!

  Værnemidler 25. marts 2019

  Sommeren venter lige om hjørnet. Og med sommeren de lune dage, hvor vi har brug for luft til fødderne derfor sælger vi ud af sidste års modeller til en rigtig god pris!


 • Stærkt samarbejde mellem KYOCERA UNIMERCO FASTENING og Gottfred Petersen A/S

  Byggeri 13. marts 2018

  Vi har indgået en aftale med KYOCERA UNIMERCO FASTENING. Den nye aftale betyder, at vi fremover har alt under ét tag til kunderne inden for bindeopgaver.


 • Nu er vi eneforhandler af EPSI i Norden

  Industri 07. marts 2018

  Gottfred Petersen A/S har igen fået et nyt, stort eneagentur for Norden. Denne gang handler det om de anerkendte EPSI produkter og løsninger til masking.


 • Gottfred Petersen A/S kan varetage jeres lagerstyring

  Industri 27. februar 2018

  Vi har introduceret et nyt lagerstyringskoncept, hvor vi tilbyder at overtage hele din lagerstyring, sørge for, at dine varer altid er der, når du har behov for dem - og i sidste ende sikre dig en mere flydende produktion.


 • Den lille prop med den store betydning

  Industri 22. januar 2018

  Den ser ikke ud af meget, sådan en plastprop. Men hvis ikke den fandtes, kunne Vestas og en lang række andre danske virksomheder ikke eksistere.


 • Vi er ikke gift med nogen. Men vi er med garanti den rigtige maskingpartner for dig

  Industri 12. januar 2018

  Hos Gottfred Petersen A/S sætter vi en ære i ikke bare at have ting og sager på hylderne. Vi vil altid have leverandører, der kan levere varen – uanset hvilken vare, du skal have leveret.