BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Industri

Vi hjælper dig med at tjene flere penge

Lagerstyring handler om mere end at flytte komponenter fra ét sted til et andet. Det handler om at få hele din forsyningskæde til at hænge sammen.

Når du outsourcer dele af din lagerstyring til os, har vi overblikket for dig. Formålet er at optimere arbejdsflowet og indtjeningen i din virksomhed - og i sidste ende at sikre dig en mere flydende produktion. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at du aldrig kommer til at binde dig for varer til flere måneders forbrug, ligesom du heller aldrig vil opleve et produktionsstop på grund af manglende varer. I stedet leverer vi de varer, du har behov for i det interval, du har behov for det.

Med dine varer på vores lager kan vi også hjælpe dig med at samle og pakke forskellige komponenter til ét samlet varenummer - samlet og pakket, så dine medarbejdere blot skal åbne et colli og gå i gang. 

Er du blevet nysgerrig? I filmen får du en kort introduktion til vores lagerstyring. Og længere nede fortæller vi dig mere om, hvordan du opnår tidsmæssige og økonomiske besparelser ved at outsource din lagerstyring til os.


 Vores tætte partnerskab sikrer et optimeret arbejdsflow

Vores tætte partnerskab sikrer et optimeret arbejdsflow

En vigtig forudsætning for et optimeret arbejdsflow er det tætte samarbejde. Det betyder, at vi er nødt til at have et dybdegående kendskab til alle aspekter af din produktion for at kunne sammensætte den løsning, der afspejler dine nøjagtige forbrugsmønster og behov.

Ved at vi analyserer jeres forbrug, periodevise lagertræk og produktbehov, sparer du tidsmæssige og økonomiske ressourcer, når du både samler flere af dine indkøb og outsourcer hele din lagerstyring til os.


Skal vi have en god snak om lagerstyring?

Har du mod på at høre mere om de mange fordele og besparelser, du opnår ved outsource din lagerstyring hos os? Eventuelt i godt samspil med LEAN Indkøb - er vi kun et opkald væk.