We’ve got you covered!

We’ve got you covered!

Kan du trylle? Det bilder vi os selv ind, vi kan. Også når din udfordring betyder, at vi - sammen med dig - trækker i arbejdstøjet for at udvikle og specialfremstille den afdækning, du mangler. 

Industri

Udvikling og specialfremstilling af de emner, du mangler

Hos Gottfred Petersen A/S har vi mere end 50 års erfaring som leverandør og sparringspartner til industrien. Der er stort set ikke de emner, vi ikke allerede har på hylderne eller kan skaffe hjem fra vores mange samarbejdspartnere.

Af og til støder vi imidlertid på forespørgsler, hvor emnerne simpelthen ikke findes endnu. Er du en del af en virksomhed, der udvikler og fremstiller højt specialiserede produkter, kan du ikke altid være sikker på, at de specialdele, I skal bruge i produktionen, findes i verden. Hér trækker vi gerne i arbejdstøjet for at udvikle og specialfremstille de emner, du mangler.

Sparring eller et konstruktivt løsningsforlag?

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi klar ved telefonen.


Industri

Outsourcing af din lagerstyring giver dig tiden tilbage

Når du outsourcer dele af din lagerstyring til os, hjælper vi dig til en nemmere og mere effektiv hverdag. Vores nye lagerstyringskoncept bygger nemlig på det fordelagtige i at optimere arbejdsflowet og indtjeningen i din virksomhed.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi sørger for, at du aldrig kommer til at binde dig for varer til flere måneders forbrug? Eller om, hvordan du aldrig vil opleve et produktionsstop på grund af manglende varer?

Industri

Vi er ikke gift med nogen. Men vi er med garanti den rigtige maskingpartner for dig

Uanset om du har brug for afdækning i forbindelse med pulverlakering, e-coating, maling eller anodisering, ligger vi inde med en optimal løsning.

Vores sortimentet fra EPSI omfatter både produktlinjen af silikonepropper og -hætter i alverdens former og farver. Og har du brug for en brugerdefineret løsning, hjælper vi dig i mål med den helt rigtige.EPSI - Afdækning til industriel overfladebehandling

EPSI - Afdækning til industriel overfladebehandling

Uanset om det er afdækning til pulverlakering, e-coating, maling eller anodisering, du har behov for, tilbyder vi den optimale løsning til industriel overfladebehandling. Masking som vi også kalder det. Vores sortimentet fra EPSI omfatter både en produktlinje af silikonepropper og -hætter i alverdens former og farver og brugerdefinerede løsninger, hvor vores fagfolk hjælper dig i mål med den helt rigtige løsning.

Vores brede afdækningssortiment sikrer dig, at dine hjul altid snurrer, og at omsætningen kommer i hus. Derfor er vi også stolte af at forhandle den enorme palet af afdækningsmaterialer, EPSI producerer. Ligesom vi er lige så stolte af at have EPSIs konkurrenter i huset. 


Hvilke produkter mangler du?

Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - har du mulighed for at bestille varer døgnet rundt fra den platform, vi skræddersyer til dig. Bestiller du før kl. 14.00, leverer vi dagen efter. Du finder tusindvis af produkter til industrien i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Via vores stærke netværk, sørger vi for at skaffe det hjem til dig. 


Kunderne siger

"Vi er 100 procent afhængige af, at vi får leveret de rigtige varer, og at der ikke sker fejl i leveringen. Heldigvis kommer Gottfred Petersens leveringer hurtigt og til tiden. Derudover er det rart for os, at vi altid kan ringe til dem og få personlig hjælp. At de ved, hvad de taler om og er meget servicemindede"

Heidi Lindbøg Karlsen
Indkøbsansvarlig, Hydra-Grene A/S

Sparring på produktudvikling

Sparring på produktudvikling

Skal du i gang med en ny produktionsserie? Og skal du bruge en komponent, du ikke har kunne opdrive?

Måske findes den allerede hos en af vores utallige samarbejdspartnere? Og gør den ikke, hjælper vi dig gerne videre i processen. Ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi kun et opkald væk.


Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række af vores leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde med Gottfred Petersen A/S eller har du konkrete spørgsmål, er vi altid klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Ulrik Mogensen på

T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

 

Vi er klar ved telefonen