BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Konstruktionsprodukter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål

Er du nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med i alt fra betjeningsgreb støbt i plast til sider og mellemstykker i og på maskiner – til plast skåret på mål?

I vores nye brochure får du et indblik i de mange produkter, vi har på hylderne, imens vi fortæller dig om de fordele, du opnår, når du samarbejder med os – UDEN at det koster dig én krone!

Industri

Hos INDUSTRI har vi fokus på din produktion, dine processer og på, hvordan vi hjælper dig med at tjene flere penge

Grundtanken i INDUSTRI bygger på partners for profit - på at øge vores sortimentet af konstruktionsprodukter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål for at tilgodese flest mulige af dine behov.
 
Og i den forbindelse har vi hele tiden fokus på -
 
➤ hvordan vi hjælper dig med at tjene flest mulige penge
➤ hvordan vi hjælper dig med at optimere på din forretning
➤ hvordan vi skaber et fremtidigt samarbejde, hvor vi har lagt kunde/leverandør-forholdet på hylden til fordel for et partnerskab.   
 
INDUSTRI kommer til dig med en lang række konstruktionsprodukter - leveret til tiden - pakket ind i processer, ydelser og i en nytænkende måde at samarbejde med dig på. De tiltag, vi skaber, er etableret for at optimere på din produktion via -
 

➤ Lagerstyring
➤ LEAN Indkøb
➤ Procesoptimering af dit lager
​➤ Sprøjtestøbning af plastemner
➤ Vores digitalt styrede SMART Lager
➤ Specialpakkede kits til din produktion
➤ Præfabrikationer af varer og specialproduktioner.
 

Sparring eller et konstruktivt løsningsforslag? 

Er du nysgerrig på, hvordan vores processer kan være med til at optimere din produktion? Giv os et kald! Vi er altid klar ved telefonen og glæder os til at drøfte dine udfordringer

Industri

NYT! Vi sidder hos dig, når vi procesoptimerer dit lager

NYT! Vi sidder hos dig, når vi procesoptimerer dit lager

For at være tæt på dig - og for at du er tryg i vores samarbejde - flytter vi ud til dig og sidder hos dig fysisk, når vi arbejder med at procesoptimere dit lager og din lagerstyring - herunder omfanget af leverandører og din måde at købe ind på.

For dig som virksomhed betyder vores tætte samarbejde, at du nu kan outsource processer, som ikke er kernekompetencer, hvilket medfører et slankere setup, mindre risiko i produktionen og et større fokus på værdiskabende aktiviteter.

Vi inviterer således til et samarbejde, hvor tilliden imellem os spiller en helt afgørende rolle.

Industri

Vil du lære os og vores produkter til industrien at kende?

Vil du lære os og vores produkter til industrien at kende?

I brochuren får du et indblik i de mange fordele, du opnår, når du samarbejder med os – UDEN at det koster dig én krone!

Og så får du et overblik over vores produkter i alt fra plast til rustfrit stål.

Tag et kig, hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med udi alt fra betjeningsgreb støbt i plast til sider og mellemstykker i og på maskiner – til plast skåret på mål.

Vi har også stadig et hav af afdækningspropper, folier med korrosionsbeskyttelse, krympefolier og indpakningsposer på mål inklusiv alt det værktøj, der hører sig til, på hylderne.Partners for profit│Vi arbejder procesorienteret med din produktion

Når vi arbejder procesorienteret med din produktion, gør vi det som følge af en dyb og fortrolig indsigt i din værdikæde - i din indtjening - hvilket giver os mulighed for at hjælpe med at optimere den del af din forretning, vi allerede er involveret i. Til gavn for både dig og os.

Og fordi vi har så fortroligt et samarbejde, har vi mulighed for at sammensætte den løsning af produkter og ydelser, der afspejler dine nøjagtige forbrugsmønstre og behov. En løsning, som sikrer dig en mere flydende produktion, hvor vi både skruer op og ned i din varebeholdning og i dine leverancer i forhold til produktionen, så du aldrig kommer til at opleve produktionsstop på grund af manglende varer fra os. Samtidigt rådgiver vi dig også i, hvordan du optimerer på dine indkøb og dit arbejdsflow blandt andet ved at outsource flere af dine indkøb og lagerstyring til os. 

Konkret betyder det, at vi står på mål for at kunne levere de korrekte ydelser og konstruktionsprodukter i alt fra plast til rustfrit stål, så du har dem til din rådighed præcist, når du har behov for dem. Det er altså ikke længere udelukkende dig, der alene har ansvaret for at bestille varer hjem til tiden. Hér har vi din ryg!

Har du lyst til at høre mere om vores procesorienterede tilgang til et samarbejde, er vi kun et opkald væk!


SMART Lager: Digitalt styret og med dag-til-dag-levering

Med vores digitalt styrede SMART Lager flytter vi en del af vores lager ud til dig - enten som et mobilt lager eller som en integreret del af dit eget - og du betaler først for varerne, når du plukker fra lageret. Du styrer nu alle lager-aktiviteter via en tablet, som er med til at sikre, at du altid har de rigtige varer til rådighed.

Og ved hjælp af den digitale løsning sørger systemet selv for at genbestille dine varer med dag-til-dag-levering.
En fleksibilitet, der sikrer dig et optimeret arbejdsflow og en flydende produktion. Vores SMART Lager gør simpelthen vores kunder mere effektive! 


Kunderne siger

"Vi er 100 procent afhængige af, at vi får leveret de rigtige varer, og at der ikke sker fejl i leveringen. Heldigvis kommer Gottfred Petersens leveringer hurtigt og til tiden. Derudover er det rart for os, at vi altid kan ringe til dem og få personlig hjælp. At de ved, hvad de taler om og er meget servicemindede"

Heidi Lindbøg Karlsen
Indkøbsansvarlig, Hydra-Grene A/S

Har du brug for en løsning, der ikke findes endnu?

Har du brug for en løsning, der ikke findes endnu?

Skal du i gang med en ny produktionsserie? Skal du bruge en komponent, du ikke kan opdrive? Eller har du fået en genial idé?

Så nemt får du din idé til at tage form:

  • Beskriv din idé, tegn den på en serviet eller i 3D
  • Kontakt os så tidligt i processen som muligt
  • Udvikl idéen i samarbejde med os
  • Godkend udfaldsprøver og prototyper
  • Tryk på produktionsknappen
  • Smil!

Stærke relationer & co-branding

Vi er stolte af, at vores leverandører har valgt GP INDUSTRI som forhandler af deres sortimenter. Og vi er på ingen måde blege for at stille op side om side med såvel leverandører som øvrige samarbejdspartnere for at co-brande os på alt fra messer til i historiefortælling, så vi på den måde er med til at fremhæve dig og din virksomhed. - Et samarbejde, der ofte resulterer i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Hvor gør det mest ondt på din pengepung?

Når vi arbejder med LEAN Indkøb, tager vi din største udgift på vores kappe, imens vi introducerer dig for en indkøbsmetode, der samler flere af de dele, der berører din produktion i én kurv, et sted.

Og når dine varer bor på vores lager, er det os, der sørger for, at varerne rammer dig, når du har brug for dem. - Og findes der bedre alternativer til de varer, du allerede anvender, tager vi dem gerne hjem for at spare dig for flest mulige leverandøromkostninger. 

Er du interesseret i et samarbejde, eller har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Uanset er vi altid klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Ulrik Mogensen på

T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

 

Hvor gør det mest ondt på din pengepung?