Tlf. 63 41 12 66
We’ve got you covered!

We’ve got you covered!

Kan du trylle? Det bilder vi os selv ind, vi kan. Også når din udfordring betyder, at vi - sammen med dig - trækker i arbejdstøjet for at udvikle og specialfremstille den afdækning, du mangler. 

Industri

Udvikling og specialfremstilling af de emner, du mangler

Hos Gottfred Petersen A/S har vi mere end 50 års erfaring som leverandør og sparringspartner til industrien. Der er stort set ikke de emner, vi ikke allerede har på hylderne eller kan skaffe hjem fra vores mange samarbejdspartnere.

Af og til støder vi imidlertid på forespørgsler, hvor emnerne simpelthen ikke findes endnu. Er du en del af en virksomhed, der udvikler og fremstiller højt specialiserede produkter, kan du ikke altid være sikker på, at de specialdele, I skal bruge i produktionen, findes i verden. Hér trækker vi gerne i arbejdstøjet for at udvikle og specialfremstille de emner, du mangler.

Sparring eller et konstruktivt løsningsforlag?

Er du interesseret i et samarbejde, ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi klar ved telefonen.


Industri

Outsourcing af din lagerstyring giver dig tiden tilbage

Når du outsourcer dele af din lagerstyring til os, hjælper vi dig til en nemmere og mere effektiv hverdag. Vores nye lagerstyringskoncept bygger nemlig på det fordelagtige i at optimere arbejdsflowet og indtjeningen i din virksomhed.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi sørger for, at du aldrig kommer til at binde dig for varer til flere måneders forbrug? Eller om, hvordan du aldrig vil opleve et produktionsstop på grund af manglende varer?

Industri

Sådan får du tiden tilbage, imens du tjener penge!

Her hos Gottfred ser vi det som en unik mulighed at give dig tiden tilbage ved at levere det samlede sortiment til afdækning og overfladebehandling, der gør din arbejdsdag lettest mulig.

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for at optimere din nuværende løsning, er det nu, du skal klikke og læse med. Gør du det, løfter vi blandt andet sløret for vores arbejde med specialdesignede holdere og stativer, når du har brug for et unikt setup.
 EPIFATECH - Afdækning til industriel overfladebehandling

EPIFATECH - Afdækning til industriel overfladebehandling

Uanset om det er afdækning til pulverlakering, e-coating, maling eller anodisering, du har brug for, tilbyder vi den optimale løsning til industriel overfladebehandling. Masking som vi også kalder det. Vores sortiment af produkter til afdækning ved overfladebehandling fra EPIFATECH omfatter blandt andet udvikling og produktion af unikke fikstur-løsninger og specielle ophængssystemer inklusiv kroge, ophæng og stativer.

Og sammen med EPIFATECH hjælper vores fagfolk dig i mål med den helt rigtige løsning. 


Hvilke produkter mangler du?

Er du allerede kunde - eller har du lyst til at blive det - har du mulighed for at bestille varer døgnet rundt fra den platform, vi skræddersyer til dig. Bestiller du før kl. 14.00, leverer vi dagen efter. Du finder tusindvis af produkter til industrien i vores omfattende produktkatalog. Er der imidlertid noget, du mangler eller ikke kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Via vores stærke netværk, sørger vi for at skaffe det hjem til dig. 


Kunderne siger

"Vi er 100 procent afhængige af, at vi får leveret de rigtige varer, og at der ikke sker fejl i leveringen. Heldigvis kommer Gottfred Petersens leveringer hurtigt og til tiden. Derudover er det rart for os, at vi altid kan ringe til dem og få personlig hjælp. At de ved, hvad de taler om og er meget servicemindede"

Heidi Lindbøg Karlsen
Indkøbsansvarlig, Hydra-Grene A/S

Sparring på produktudvikling

Sparring på produktudvikling

Skal du i gang med en ny produktionsserie? Og skal du bruge en komponent, du ikke har kunne opdrive?

Måske findes den allerede hos en af vores utallige samarbejdspartnere? Og gør den ikke, hjælper vi dig gerne videre i processen. Ønsker du sparring eller et konstruktivt løsningsforlag, er vi kun et opkald væk.


Stærke relationer

Vi er stolte af, at en lang række af vores leverandører har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres sortimenter. Vi ser det som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i et samarbejde med Gottfred Petersen A/S eller har du konkrete spørgsmål, er vi altid klar ved telefonen.

Kontakt salgschef Ulrik Mogensen på

T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

 

Vi er klar ved telefonen