BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

2022 byder på generationsskifte i Gottfred Petersen A/S

PRESSEMEDDELELSE: 2022 byder på ændringer i både direktion og bestyrelse i handelsvirksomheden, Gottfred Petersen A/S, i Middelfart.

14. januar 2022

I forlængelse af et planlagt generationsskifte i Gottfred Petersen A/S vil der ske ændringer i både direktion og bestyrelse med virkning fra den 2. marts 2022.


Ændringer i direktionen

Gottfred Petersen A/S’ mangeårige ejer, Paul Enevold Jørgensen, afgår som administrerende direktør. Han overdrager dermed sit virke til Michael Nielsen, der tiltræder som ny adm. direktør i selskabet.

Michael Nielsen har tidligere bestredet flere direktørposter i mindre og mellemstore virksomheder indenfor fødevare- og emballageindustrien samt på hobbymarkedet og kom til Gottfred Petersen A/S som COO i oktober 2020 som resultat af en veldefineret vækststrategi i virksomheden. 

 

 
Fra venstre tiltrædende CEO, Michael Nielsen, og tiltrædende bestyrelsesformand, Kenneth Bjerregaard.


Ændringer i bestyrelsen

Bestyrelsesformand, Kristian Kolding, afgår og udtræder af bestyrelsen. Posten som bestyrelsesformand overtages af Kenneth Bjerregaard, der siden 2006 har været medlem af bestyrelsen i Gottfred Petersen A/S. 

Kenneth Bjerregaard har mere end 30 års erfaring fra ledende stillinger i førende danske virksomheder som Danfoss, Lego, Martin Professional og Rockwool Gruppen samt mere end 15 års bestyrelseserfaring i SMV-segmentet. 

Herudover vil bestyrelsen blive suppleret med Paul Enevold Jørgensen og endnu et medlem, der har en international kommerciel profil. 


Om Gottfred Petersen A/S

Som handelsvirksomhed har Gottfred Petersen A/S mere end 60 års erfaring i salg af kvalitetsprodukter samt i professionel rådgivning til byggeriet, industrivirksomheder og til de danske VVS-grossister.

I virksomheden har alle medarbejdere en baggrund i den branche, de har ansvaret for, og sætter en ære i at give vores kunder den bedste produkttekniske rådgivning gennem en åben og ærlig dialog. Fra fagfolk til fagfolk.


Ønsker du en personlig kommentar?

For yderligere information eller en personlig kommentar er du velkommen til at kontakte:

Paul Enevold Jørgensen, Adm. direktør og ejer
Telefon: +45 2946 2950
Mail: pej@gottfred.dk

Nyhedsliste