BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Ebbe og Michael ved hvordan den skal skæres

Hils på Ebbe og Michael – Gottfred Petersens to skarpe skæremestre. De to gutter er glade fordi at vi netop har opgraderet vores gode gamle trofaste skærebord, til en ny version 2022. Opgraderingen af skærebordet betyder, at vores medarbejdere oplever en markant lettere håndtering af det neopren og kantisolering, som vi her på stedet klargør og skærer i fix-mål, efter vores kunders ønsker.

Byggeri 19. september 2022

En bæredygtig opgradering
Vi har valgt at få vores gamle skærebord ombygget, i stedet for at investere i et nyt, da selve bordet og rammen ikke var klar til at blive sendt på pension endnu, så der er samtidig tale om en bæredygtig løsning, som kan bruges i årene fremover.
 
Viggo Hansen A/S, Smede- og Maskinfabrik, har stået for renoveringen af skærebordet, som meget kort beskrevet er blevet forsynet med 440 stk. kugler, hvorpå de store rå ruller med neopren og kantisolering kan rulles frem og tilbage. Personalet minimerer derfor de tidligere tunge løft – til stor (arbejds-)glæde for vores to skæremestre.
 

Ebbe og Michael er glade for det opgraderede skærebord.
 

Du bestiller – vi skærer
På Gottfred Petersens værksted skærer vi rondeller, brikker og strimler til neopren og kantisolering på kundespecifikke mål.
Udover vores alsidighed, så er vores styrker er at vi kan skære både små og store opgaver og levere opgaverne hurtigt til vores kunder.
 
Lidt fakta om mulighederne: 
• Vi skærer alt maskinelt fra 3-20 mm tykkelse.
• Vi skærer på mål i 5 meter baner i en bredde fra 3 – 60 cm.
• Rondeller laver vi fra 2-100 mm, flere med huller. 
• Yderligere kan vi lave håndskårne rondeller efter tegning i op til 5 mm tykkelse.
• Vi laver brikker med, eller uden huller og er stærke i små og mellemstore ordrer op til 500 styks pr. værktøjsskift.
 

Teamwork; Martin og Kim løfter skærebordet sikkert tilbage på sin vante plads, her på skæreværkstedet i Middelfart.

Nyhedsliste