BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Nyhedsliste

GP INDUSTRI er på vej med spritny rustfri afdeling – GP RUSTFRI!

- I Danmark er vi verdenskendte for at bygge emner i rustfrit stål til fødevare- og medicinalindustrien. Og ved for alvor at arbejde os ind på det rustfri marked er det vores mål at sparke døren ind til den del af maskinindustrien, der producerer løsninger til netop disse industrier – blandt andet ved at være langt mere komplette i vores sortiment, fortæller Ulrik Mogensen, salgschef for GP INDUSTRI hos Gottfred Petersen. Læs med ...

Industri 02. december 2019

Han fortsætter: - Her i GP INDUSTRI er vi udmærkede klar over, at vi hidtil kun har holdt en minimal plads i feltet af leverandører til det rustfri marked, fordi vi nærmest udelukkende har leveret materialer i plast – faktisk velvidende, at vores leverandører har en hel masse af de produkter, den rustfri industri har brug for – blandt andet via vores samarbejde med ungarske Meta-Vulk, italienske Boteco, danske Rota-Dan  og tyske WASI, som giver os adgang til et altoverskyggende sortiment af rustfri produkter.
 
Og dette altoverskyggende sortiment udvider vi nu med rustfri og justerbare maskinsko via endnu et eksklusivt partnerskab – denne gang med italienske Martin Levelling Components.
 

Men hvorfor lige præcis justerbare maskinsko i rustfrit stål?

- Med det danske agentur på Martin Levelling Components øger vi vores volumen af varer og styrker din mulighed for et få fingrene i et særdeles alsidigt produktsortiment, som nu også tæller justerbar maskinsko i rustfrit stål
 
Og når vi taler om rustfrit stål, er det et must, at vores materialer lever op til de regler og retningslinjer Miljøstyrelsen og EU har vedtaget. Og det gør de! Selvom vi endnu ikke er førende udi rustfrit, har vi længe været velbevandret i de godkendelser og bekendtgørelser, maskinindustrien, fødevareindustrien og medicinalindustrien er underlagt – og som har fokus rettet imod renhed og andre foranstaltninger, der bidrager til at bevare vedligeholdelsesstanden og den menneskelige sundhed.
 
"Jeg tror på, at kombinationen af dét, at vi er rigtig stærke på udvikling af og levering til den del af maskinindustrien, som ikke er rustfri, er en stor fordel nu, hvor vi vælger at gå i dybden med løsninger og produkter i rustfrit stål.
- Ulrik Mogensen, salgschef for GP INDUSTRI
 
Med GP RUSTFRI på trapperne kommer vi til dig med en bærepose fyldt med ydelser og varer pakket ind i en nytænkende måde at samarbejde med dig og agere på i vores branche – blandt andet via vores LEAN Indkøb, lagerstyring og digitalt styrede konsignationslager.
 
Vores sortiment i rustfrit stål består pt. af:
 

Vil du vide mere om vores produkter i rustfrit stål?

Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i løsninger i rustfrit stål? Uanset, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail
 
Vi glæder os til at tale med dig!
  
Ulrik Mogensen
T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk
Anders West Matthiesen
T: +45 6341 1231
M: +45 3073 5699
awm@gottfred.dk
   
Camilla Hansen Øbro
T: +45 6341 1222
Susanne Rytter Madsen
T: +45 6341 1234
srm@gottfred.dk
 
 
 

 

Nyhedsliste