BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Ny afstandsliste letter arbejdet ved betonstøbning

Arbejder du med støbning og vandret armering, så bliver du glad for denne nyhed! Hos Gottfred Petersen præsenterer vi en helt nye afstandsliste, UPRO PLUS, som tilbyder dig en række fine fordele, når du støber.

Byggeri 13. september 2022

Vores nye afstandsliste er gunstig i flere situationer, da den blandt andet kan lette dit arbejde, skåne din krop og samtidig er præsterer listen godt i forhold til bæredygtighed:

  • UPRO PLUS er en kraftig, men samtidig let afstandsliste, som letter arbejdet og håndteringen da afstandslisten har en meget lav vægt. UPRO PLUS vejer ca. 50% mindre end vores velkendte og ”almindelige” UPRO afstandslister, så det kan blive til mange sparede kilo, som skal håndteres i arbejdet, hvis du bruger UPRO PLUS afstandslister.
  • UPRO PLUS har store udskæringer, som sikrer dig et optimalt betonflow under støbning. En nemmere håndtering er det samme som sparet tid og højere effektivitet på byggepladsen, det gavner alle parter.
     
  • UPRO PLUS er produceret i 100% genbrugsmateriale, som er fri for PVC, CFC og HFC.
     
  • UPRO PLUS opfylder kravene til den europæiske REACH lovgivning og afstandslisten kan desuden bruges i Svanemærket Byggeri.

Tilfredse kunder
Alpha Beton A/S i Give har testet de nye UPRO PLUS afstandslister. Projektchef Oluf Holm Mogensen er begejstret for resultatet og udtaler; ”under vores arbejde med støbning, så betyder udformningen af UPRO PLUS afstandslisten at vi får en optimal udstøbning”.

UPRO PLUS er brugsmodelbeskyttet og kan kun købes hos Gottfred Petersen A/S.
I øjeblikket kan UPRO PLUS afstandslister leveres til hhv. 40 og 50 mm. vandret armering og der er flere størrelser på vej i programmet.
Du ser mere om UPRO PLUS afstandslister her

Gottfred Petersens samlede program af afstandsholdere
⇒ Du ser hele vores store sortiment af afstandsholdere her

Har du lyst til at prøve vores nye afstandsliste?
Kontakt os hvis du vil vide mere om afstandslister, priser og leveringstid.
Telefon: 63 41 12 40
Mail: byg@gottfred.dk

Nyhedsliste