BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

PORTRÆT: Salg er Susannes hjertebarn!

Det er ikke mere end ét år siden, Susanne Rytter Madsen beslutter sig for at prøve noget nyt! Heldigvis stadigvæk som en del af vores team her i Gottfred Petersen Industri. Susanne har nemlig 35 års salgserfaring som intern sælger og et helt særligt tag på sine kunder, du ikke bare opbygger over natten …

Industri 06. september 2019

- Internt salg er mit hjertebarn! Jeg har altid elsket at ringe til mine kunder for på den måde at være proaktiv i salget, imens jeg også har booket møder for vores eksterne sælgere, smiler Susanne.

- Jeg har været en del af Gottfred Petersen Industri i 10 år, men har arbejdet med salg lige siden, jeg blev udlært Sælger som 18-årig. Så du kan godt sige, at jeg har haft en del år til at afprøve forskellige facetter af branchen, før jeg lander her hos Gottfred. Tidligere har jeg blandt andet beskæftiget mig rigtig meget med telemarketing, hvor jeg har haft ansvaret for oplæring af nye sælgere i internt salg samtidigt med, at jeg har været med til at starte nye afdelinger op.

”Jeg er utrolig tæt med mange af mine kunder og har nærmest et fortroligt forhold til dem. Og ja, det er bestemt blevet endnu mere tæt, nu hvor det også er mig, der besøger dem. For mig personligt er det enormt berigende og jeg stortrives virkelig i mit job!

- Det er ikke mere end et år siden, jeg springer ud i eksternt salg og begynder at køre ud på kundebesøg. Det har jeg aldrig gjort før, men hold da op, hvor er jeg glad for det! Jeg har aldrig troet, at jeg skulle være ekstern sælger, men det er lige mig! Og jeg er overbevist om, at det er virksomheden hér, der har gjort den store forskel for mit syn på eksternt salg, fordi vi har en enormt stor frihed til at arbejde, som det passer os bedst, og på den måde sætte et meget personligt præg på salget og på relationen til kunden.

Jeg følger altid mine kunders ordre til dørs!

- Mit primære fokus i jobbet er mine kunder – store som små. Og i vores samarbejde er det mit mål, at vi på sigt er med til at hjælpe dem i deres produktion ved at levere det komplette sortiment, de har behov for. Mange af mine kunder køber specialvarer, der bliver fremstillet ved sprøjtestøbere. Og specialvarer er i min optik særligt vigtige at følge til dørs i god dialog med kunden.

At vi nu har etableret GP AFDÆKNING og kan præsentere dig for et voksende sortiment af produkter til afdækning ved overfladebehandling betyder, at vi favner bredere i forhold til kundernes behov, fordi vi kan levere en langt større sammensætning af produkter og ydelser. Hér tænker jeg i særdeleshed på de mange fordele, du får, via vores LEAN Indkøb, hvor vi samler flere af de emner, der berører din produktion i én kurv, et sted.

Jeg bliver så glad hver eneste gang, én af mine kunder får øjnene op for, hvor mange penge de faktisk sparer ved at samle deres indkøb og derfor også skærer ned i antallet af leverandører, smiler Susanne.

Hun fortsætter: Og når dine varer så alligevel rammer vores lager, er vores lagerstyring en ydelse, der er med til at sikre din produktion, fordi det bliver vores ansvar, at du altid får dine varer leveret, når du har brug for dem. Og findes der bedre alternativer til de varer, du allerede anvender, tager vi dem gerne ind i vores sortiment – igen for at spare dig for flest mulige leverandøromkostninger.

Specialpakkede kits til din produktion
Når du outsourcer dele af din lagerstyring til os, kan vi også hjælpe dig med at samle og pakke de forskellige komponenter til ét samlet varenummer. Samlet og pakket, så du bare skal åbne et kit og gå i gang.

Og er du mere til, at vi flytter en del af vores lager ud til dig, og at du først betaler, når du plukker fra det, sammensætter vi et digitalt styret konsignationslager til dig. På den måde får du mulighed for at styre alle lager-aktiviteter digitalt via en iPad-løsning, som er med til at sikre, at du altid har de rigtige varer til rådighed. Vi fylder nemlig op fra-dag-til-dag.

En aftale er en aftale!

- Her hos Gottfred ved vores kunder, at de kan regne med os. De ved, at en aftale er en aftale. Lige meget, hvor stor eller lille din ordre er, er det et must, at din produktion ALDRIG bliver forsinket på grund af manglende varer fra os.  

”Min åbenhed og ærlighed er mine 2 største kompetencer. Og for mig betyder det, at der ikke er nogen forskel på den Susanne, du møder, når jeg er på job, og når jeg er privat. Jeg er 100 % mig selv, hvilket nok også er årsagen til, at jeg sælger, som jeg gør.

Susanne stopper op og trækker vejret dybt: - Jeg er meget ærlig som person og sætter en ære i, at mine kunder altid ved, hvor de har mig. De ved, at jeg altid kontakter dem som det første, når jeg en sjældent gang imellem er nødt til at fortælle dem, at vi er udfordret på leveringen af deres varer. Den fortrolighed og ærlighed er der imellem os. Og den sætter jeg utrolig stor pris på, slutter en altid veloplagt Susanne.

Gi’ et kald!

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi samarbejder med vores kunder på LEAN Indkøb, lagerstyring og på vores digitalt styrede konsignationslager, er du mere end velkommen til at give Susanne og os andre i Industri et kald. Vi glæder os til at tale med dig!  

Ulrik Mogensen
T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk
Anders West Matthiesen
T: +45 6341 1231
M: +45 3073 5699
awm@gottfred.dk
   
Diana Stein 
T: +45 6341 1221
Susanne Rytter Madsen
T: +45 6341 1234
srm@gottfred.dk
 
Morten Nielsen 
T: +45 6341 1271
Camilla Hansen Øbro       
T: +45 6341 1222
cha@gottfred.dk

 

Nyhedsliste