BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Stærk international og kommerciel profil til bestyrelsen i Gottfred Petersen A/S

PRESSEMEDDELELSE: I forlængelse af et planlagt generationsskifte og en veldefineret vækststrategi, bliver Gottfred Petersen A/S’ bestyrelse suppleret med endnu et medlem. Vi byder velkommen til Jan Ellegaard, CEO for Kohsel A/S ...

09. maj 2022

Ændringer i bestyrelsen

Hos Gottfred Petersen A/S byder vi velkommen til Jan Ellegaard, som er indtrådt i Gottfred Petersen A/S’ bestyrelse den 29. april 2022. 

Jan Ellegaard har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger og direktørposter i internationalt orienterede virksomheder som R82 A/S, ETAC AB, BB Electronics A/S og Tetra Pak.

Ydermere er Jan Ellegaard tiltrådt stillingen som CEO for Kohsel A/S i marts 2022.

I bestyrelsesøjemed har Jan Ellegaard imidlertid også bestredet bestyrelsesposter i flere virksomheder - herunder DAFA Group A/S - ligesom han netop er indtrådt i bestyrelsen for AB Inventech A/S. 

Med indtrædelsen af Jan Ellegaard er bestyrelsen i Gottfred Petersen A/S blevet suppleret med en stærk international og kommerciel profil. 


Jan Ellegaard, CEO for Kohsel A/S og bestyrelsesmedlem i Gottfred Petersen A/S.

*****

Om Gottfred Petersen A/S

Som handelsvirksomhed har Gottfred Petersen A/S mere end 60 års erfaring i salg af kvalitetsprodukter samt i professionel rådgivning til byggeriet, industrivirksomheder og til de danske VVS-grossister.

I virksomheden har alle medarbejdere en baggrund i den branche, de har ansvaret for, og sætter en ære i at give vores kunder den bedste produkttekniske rådgivning gennem en åben og ærlig dialog. Fra fagfolk til fagfolk.


Ønsker du en personlig kommentar?

For yderligere information eller en personlig kommentar er du velkommen til at kontakte:

Kenneth Bjerregaard, Bestyrelsesformand
Telefon: +45 2055 0592
Mail: kebj@outlook.dk

Nyhedsliste