BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Stærkt samarbejde mellem KYOCERA UNIMERCO FASTENING og Gottfred Petersen A/S

Vi har indgået en aftale med KYOCERA UNIMERCO FASTENING. Den nye aftale betyder, at vi fremover har alt under ét tag til kunderne inden for bindeopgaver.

Byggeri 13. marts 2018

KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en fusion mellem jysk grundighed og japansk teknologi. Og med samhandels­aftalen mellem KYOCERA UNIMERCO FASTENING og Gottfred Petersen A/S udvider Middelfarts største handels­virksomhed sortimentet i betonrelaterede produkter til byggeriet og industrien i en sådan grad, at Gottfred Petersen A/S nu er styrket i bindetråd med dertilhørende TJEP RE­BAR XP 40/25 bindemaskiner:

"Her i virksomheden oplever vi, at vores kunder i stigende grad har et ønske om, at vi er komplette i vores sortiment – både inden for Byggeri, Plast & Industri, VVS og Værnemidler. Vores kunder efterspørger den optimale løsning, hvor de kun behøver at handle ét sted. Dét ønske arbejder vi hårdt på at honorere! Og vores aftale med KYOCERA UNIMERCO FASTENING betyder da også, at vi nu har alt under ét tag til vores kunder inden for bindeopgaver," påpeger Klavs Moesgaard, salgschef for Byggeri hos Gottfred Petersen A/S. 

Et komplet sortiment, der tilgodeser alle bindeopgaver 

Aftalen indebærer, at Gottfred Petersen A/S sælger og videreformidler service på KYOCERA UNIMERCO FASTENING’s TJEP RE­BAR XP bindemaskiner, ligesom der også er fokus på salg af TJEP XP WIRE. "Vores kunder i betonindustrien og i byggeriet har mange bindeopgaver. Netop derfor passer KYOCERA UNIMERCO FASTENING's produkter utrolig godt ind i vores sortiment," fortæller Klavs Moesgaard.

Han fortsætter: "En af de mange fordele, aftalen med KYOCERA UNIMERCO FASTENING tilfører vores kunder, er virksomhedens autoriserede serviceværksted, der hurtigt servicerer og reparerer bindemaskinerne, som dagligt bliver udsat for en høj grad af slitage. Og når vi taler om slitage, er det vigtigt at påpege, at netop TJEP RE­BAR XP bindemaskiner også er et ergonomisk godt alternativ til manuel binding, som er en stor belastning for håndværkeren."

Et givtigt samarbejde for begge parter 

"I vores optik er samarbejdet med KYOCERA UNIMERCO FASTENING særdeles givtigt for begge parter. KYOCERA UNIMERCO FASTENING søgte en partner med mangeårig erfaring i betonindustrien og bliver hos os inviteret ind i en traditionsrig, serviceorienteret og relations­ båret handelsvirksomhed med over 60 års erfaring, et enormt know­how og en omfangsrig kundeportefølje," slutter Klavs Moesgaard.

Kontakt os gerne for yderligere information:

Klavs Moesgaard
T: +45 6341 1272
M: +45 2687 7202
kmh@gottfred.dk

SE VORES STORE SORTIMENT AF BINDEAPPARATER

Nyhedsliste