BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Velkommen til tre nye medarbejdere

Vi har fuld fart på hos Gottfred Petersen, så i løbet af årets første måneder har vi budt velkommen til Kenneth, Kristine og Morten, som er blevet en del af vores BYG-afdeling.

13. juni 2022

Kenneth Bjerg
Kenneth er pr. 01.01.2022 startet som Key Account med ansvar for salg og tekniske forespørgsler fra elementfabrikker og betonværker, ligesom at han også arbejder med intern og ekstern produkt-
udvikling. Kenneth er uddannet Bygningskonstruktør på BTH Horsens og kommer med 25 års brancheerfaring indenfor produktion, optegning og salg af beton og letbeton-elementer.

Kristine Bonde Gubi Starup
Kristine er uddannet Bygningskonstruktør i december 2021, og er pr. 01.03.2022 startet som Teknisk Sælger hos os. Kristine rådgiver vores kunder i forskellige tekniske aspekter i forbindelse med vores produkter. Derudover behandler hun ordrer via telefon og mail, og jonglerer med de mange bolde der indimellem kan være i luften, i forhold til at servicere vores kunder.

Morten Nielsen
Morten er ansat pr. 01.04.2022 og arbejder med kundesupport og marketing. Morten har mere end 20 års erfaring med salg, kundeservice og marketing fra forskellige brancher og han er i øvrigt en gammel kending hos Gottfred Petersen, da han tidligere har været ansat i vores INDUSTRI-afdeling som intern/ekstern sælger.

Kenneth, Kristine, Morten og alle vi andre hos Gottfred Petersen glæder os til at betjene dig.
Vi er klar på telefon og mail, når du har brug for os

Du får fat i os her:
☎️ 63 41 12 40
📧 byg@gottfred.dk

Nyhedsliste