BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Vi har plast i årerne hos GP INDUSTRI! Og vi er vilde med det!

Gottfred Petersen har altid været kendt for plast! Og vores gamle renommé om, at vi kan skaffe eller udforme stort set alting i plast, lever i bedste velgående. Vi ér ALT i afdækningspropper, dupsko, plastemner, plaststykker og folier. Plast er vores fundament og dét, vi står på. Vi er også bare meget mere … Læs med ↓

Industri 01. april 2020

- De afdækningspropper, vi i dag leverer til vindemølleindustrien som et produkt til afdækning ved overfladebehandling, er reelt født som en prop eller dupsko, som bliver brugt til at afslutte et rør, smiler Ulrik Mogensen, salgschef for GP INDUSTRI her hos Gottfred Petersen, imens han holder døren ud til det lager, der til dagligt huser tusindvis af konstruktionsprodukter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål.
 
Han fortsætter: - Vores propper lukker huller, men er først og fremmest skabt som fødder til rør og stole – til stoleben – og bliver kaldt for alt fra endestykker og endepropper til afslutninger, hvis de er runde, ovale eller firkantede. Kært barn har mange navne og kommer i mange forskellige størrelser med og uden gevind alt efter, hvad du skal bruge dem til, slår han fast.
 

Plast er ikke bare plast …

I GP INDUSTRI opererer vi også med alt fra bio-plast til hav-plast med en stor forkærlighed for teknisk plast. Og for at give dig en bedre forståelse af, hvad teknisk plast er, og hvad det kan, skal du prøve at forestille dig processerne på et maskinværksted. Her skaber du typisk alle former for metal-emner i din CNC-maskine, ligesom du drejer emner, borer i og sliber på elementer i metal.
 
Vi gør fuldstændigt det samme!
 
Vi skaber bare samtlige dele og emner i teknisk plast. Og i hvilken som helst type:
  • Plast, der kan være elektrisk ledende

  • Plast, som er godkendt til fødevareindustrien

  • Plast, udviklet i renrum og godkendt til medicinalindustrien

  • Kompositmaterialer, hvor plasten er kombineret med et øvrigt materiale som teflon eller rustfrit stål. 

I et samarbejde med Micro Matic A/S skaber vi for eksempel endestykker i POM til deres taphaner, som bliver skåret og poleret, så de er bløde og rare at røre ved. 
 
”I vores stræben efter at lette CO2 trykket fra Gottfred Petersens skuldre og sætte et grønt aftryk på miljøet omkring os, har vi meget stor fokus på at anvende regenerat – genanvendt plast – når vi sprøjtestøber. Og vi tilstræber at genanvende plasten op til 3 gange, før den bliver endeligt destrueret. 
Og fordi plast netop udgør det fundament, vi står på, er dét at sprøjtestøbe eller bearbejde teknisk plast altid en spændende udfordring. Af og til støder vi imidlertid på forespørgsler, hvor løsningen hverken er at finde på hylderne hos vores samarbejdspartnere eller kan skæres eller sprøjtestøbes.
 
 

Det er hér, vi må tage andre midler i brug som vandskæring i alle former for bløde materialer, ligesom vi også skærer i formskum. Eller får dit emne skabt i et helt andet materiale. Den mulighed har vi stadigvæk, pointerer Ulrik, imens han viser de nye rustfri og justerbare maskinsko frem fra italienske Martin Levelling Components
    

Så plast er ikke dødt?

- Nej, plast er bestemt ikke dødt! Vores plast-univers er nærmest mere aktuelt nu end nogensinde før – og at vi har ændret navn til GP INDUSTRI, betyder bare, at vi har skaleret op på plast til den danske industri. 
 
Samtidigt vil vi med navnet også gerne signalere, at du kan spørge på alle former for emner hos os. Emner, som ikke er plast-relaterede – eller som eksempelvis er en kombination af plast og stål.
 
Og kommer du forbi, kan du sagtens gå ind i vores plastafdeling og komme ud med idéen til et færdigstøbt plastprodukt … Du kan også sagtens komme ud med 2.000 dupsko eller propper.
 
I det tilfælde ser vi det imidlertid som vores fornemmeste opgave at toppe dit indkøb med en række services og metoder, der er med til at støtte dig som kunde og samarbejdspartner i den måde -
 
I kraft af tidens ånd har vi udvidet vores sortiment og services for at tilgodese flest mulige af dine behov for kun at købe ind ét sted, MEN vi leverer stadigvæk ALT fra betjeningsgreb støbt i plast til sider og mellemstykker i og på maskiner – til plast skåret på mål.
 
Og vi har stadigvæk folier med korrosionsbeskyttelse, krympefolier og indpakningsposer på mål inklusiv alt det værktøj, der hører sig til, på hylderne, slutter en passioneret salgschef.
 
 

Vil du vide mere om alt det, vi kan i plast?

Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i løsninger udi plast? Uanset, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
  
 

Nyhedsliste