BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Greb

Vores betjenings- og håndgreb fås i både plastik og metal, herunder rustfrit stål, og de er afgørende for slutproduktets funktionalitet. Vores leverandører arbejder med strenge krav til præcision og kvalitet, hvilket sikrer, at vores greb fungerer optimalt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af rustfrie greb til industrien, herunder produkter fra det italienske mærke BOTECO, kendt for deres innovative design og høje kvalitet. Se BOTECO´s udvalg af greb her

Betjeningsgreb anvendes i en lang række industrielle maskiner og komponenter og har forskellige funktioner, fra at starte eller stoppe en proces til at udføre specifikke handlinger. Et eksempel er elektriske kørestole, hvor vores greb spiller en afgørende rolle for brugerens ønskede bevægelser.
Gottfred Petersen A/S er en førende leverandør til rehab-markedet og leverer greb af høj kvalitet, præcision og holdbarhed.

Greb og håndtag til industrien
Hvis vores standardprodukter ikke opfylder dine behov, tilbyder vi også specialfremstillede greb.
Kontakt os med dine idéer og ønsker, så finder vi den rette løsning til dig, hurtigt, til en konkurrencedygtig pris og i den bedste kvalitet.

Du finder den perfekte greb-løsning hos os i dag!

Vi garanterer høj kvalitet, omfattende udvalg der passer til ethvert behov og hurtig levering af greb.

Kontakt vores salgs- og rådgivningsteam for yderligere information om vores industrigreb og services

Telefon: 6341 1230
Mail: industri@gottfred.dk