BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Maskinsko

Maskinsko i rustfrit stål & maskinsko i galvaniseret jern

Fordelen ved maskinsko er, at de kan bære vægten af tunge maskiner og samtidigt nivellere og fiksere dem, så hældning og højde passer til det ønskede arbejdsniveau. Ved hjælp af maskinsko får du altså mulighed for at tilpasse højde og hældning på de maskiner og elementer, din produktion består af, til dine faciliteter.

Du finder altid justerbare maskinsko under lange produktionslinjer, hvor transportbånd sørger for at flytte emner rundt i en produktion.

Hvorfor montere justerbare maskinsko?

Vi finder stort set ikke det gulv, der er fuldstændig plant. Vores sortiment rummer derfor en række forskellige maskinsko, der arbejder med en hældning på 5 til 8 grader. Disse maskinsko er altså vipbare. Ved montering af vipbare maskinsko undgår du et forkert tryk på foden, som kan være årsag til, at gevindet i en ikke-vipbar maskinsko knækker.

Justerbare maskinsko i rustfrit stål

Hos Gottfred Petersen leverer vi maskinsko til fødevareindustrien, til medicinalindustrien og til forskellige former for køkkener, som i deres produktion har fokus på renhed og andre foranstaltninger, der bidrager til at bevare vedligeholdelsesstanden og den menneskelige sundhed.

I samarbejdet med disse brancher er det et must, at vores maskinsko er produceret i rustfrit stål, at de er belagt med en rustfri kappe og at materialet er fødevaregodkendt og lever op til de regler og retningslinjer, Miljøstyrelsen og EU har vedtaget.

Når du ikke ved hvilken maskinsko, du skal bruge, hvad så?

I vores rådgivning gør vi altid meget ud af at spørge ind til, hvor og i hvilket miljø maskinskoene skal monteres? Hvor store dine produktionsfaciliteter er? Hvor meget vægt, de skal kunne bære og eventuelt nivellere ud? Hvor justerbare og vipbare de skal være? Og om de skal være produceret i rustfrit stål?

Og så gør vi meget ud af at besvare de spørgsmål, vi får, som typisk omhandler gevindlængde og om maskinerne er skridsikre?

- Om maskinskoene fås med plastikfod og gummisål?

- Om de fås med plastikfod belagt med en rustfri kappe?

Uanset, hjælper vi dig hele vejen med al den rådgivning, du har brug for. Vi kommer også gerne på besøg og går ikke ad vejen for at opsøge ny viden i udviklingen af en unik løsning til dig. Alt du skal gøre er at give os et kald!

Lige meget hvilke størrelser og antal maskinsko, du har behov for, har vi kun få dages leveringstid.

Ring til os på 63 41 12 30