BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Fra affald til afstandslister

Vores afstandslister er fremstillet af 100% genanvendt plast og producenten har taget den grønne førertrøje på, når det gælder brug og produktion af genanvendte materialer.

06. februar 2024

Vores leverandør har siden 1989 været en pioner indenfor brug af genanvendte materialer og bearbejder årligt 45.000 tons genbrugsplast til nye produkter. 
 
Leverandøren har siden slutningen af firserne opbygget en stor og betydelig ekspertise indenfor genbrug af materialer. Den lange erfaring betyder at produktionen i dag er så effektiv at alt produktaffald føres direkte tilbage til produktionsprocessen og at alle restprodukter genbruges. 
 
Leverandørens genbrugspraksis medvirker til at bevare naturens ressourcer, reducere affald og minimere en negativ indvirkning på miljøet. 
Hos Gottfred Petersen er vi glade for, at vi i vores produktsortiment har løsninger, som medvirker til en bæredygtig fremtid.
 
Hvis du også prioriterer miljø, økonomi og ergonomi i dit byggeprojekt og har brug for afstandsholdere til vandret armering, så er vores UPRO PLUS afstandslister et oplagt valg.

Her får du fire gode grunde til hvorfor du skal bruge UPRO PLUS afstandslister.

1. Miljøvenligt byggemateriale
Vores UPRO PLUS afstandslister er produceret af 100% genanvendt plast, hvilket er medvirkende til at reducere miljøpåvirkningen i dit byggeri. UPRO PLUS afstandslister er fri for PVC og indeholder ingen farlige stoffer. UPRO PLUS afstandslister opfylder kravene til den europæiske REACH lovgivning. 
 
2. Du bidrager til cirkulær økonomi 
Genbrugsmaterialer forbliver i kredsløb i stedet for at ende som affald. Fremstillingen af UPRO PLUS afstandslister minimerer ressourcespild og reducerer behovet for producere nye materialer. 
 
3. Lette og stærke
UPRO PLUS afstandslister er meget lette og ekstremt holdbare og har med sit specielle design et lavt materialeforbrug, samt en lav vægt pr. meter. Afstandslisten letter håndteringen under arbejdet på byggepladsen og efterlader et lavt CO2 aftryk på klimaregnskabet.
 
4. Økonomisk fordelagtig
Udover UPRO PLUS´ miljømæssige fordele så er vores afstandslister også økonomisk fordelagtige, hvilket hjælper dig med at opnå dine byggeprojektmål uden at gå på kompromis med kvaliteten.
UPRO PLUS har store udskæringer, som sikrer dig et optimalt betonflow under støbning.
 
Klap dig selv på skulderen
Du kan med god og grøn samvittighed bruge afstandslister fra Gottfred Petersen, når du bygger eller renoverer bæredygtigt.
 
Du læser mere om vores UPRO PLUS afstandslister her:
Upro Plus afstandslister
 
Salg og support af afstandslister
Kontakt vores salgs- og rådgivningspersonale hvis du vil vide mere om afstandslister til vandret armering i beton.
 
 

Kontakt vores salgs- og rådgivningspersonale her

Nyhedsliste