BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Fugt- og vandtætningsløsninger

Vores alsidige produkter er skræddersyet til at håndtere en bred vifte af opgaver inden for vandtætning og reparation af beton, blokværk og murværk. Som en ekstra gevinst får du en række produktfordele

20. februar 2024

  • Kan bruges udendørs og indendørs
  • Opfylder krav til DGNB Byggeri
  • Levering fra dag-til-dag
  • Lavt materialeforbrug
  • Produktrådgivning
  • Brochuremateriale
  • Leveres med EPD
  • Hurtig tørretid
  • Let at påføre

Reparationsmørtel til vandtætning
1. ASOCRET M30
En vandtæt reparationsmørtel, der tørrer hurtigt og er perfekt til at forbedre underlaget inden påføring af diverse vandtætningsmembraner. Den kan også anvendes som pudslag, til at fylde huller i forbindelse med vandtætning samt til at udfylde konushuller og meget mere. ASOCRET M30 er nem at arbejde med og kan påføres i lag på op til 30 mm i én enkelt påføring.
Læs mere om ASOCRET M30 her

Vandtætningsmembran til negativt vandtryk
2. AQUAFIN 1K
En 1-komponent vandtætningsmembran, designet til at modstå negativt vandtryk, eksempelvis på den indvendige side af kældervægge, der udsættes for fugt og vand. Den er let at påføre og udgør en økonomisk attraktiv løsning til vandtætningsprojekter.
Læs mere om AQUAFIN 1K her 

Vandtætningsmembran til konstruktioner under terræn
3. AQUAFIN RB400
En 2-komponent vandtætningsmembran, der tørrer hurtigt og er fleksibel samt effektiv til at dække revner. Den er velegnet til udvendig vandtætning af konstruktioner under terræn og kan også bruges til indvendig tætning, f.eks. af vandtanke. AQUAFIN RB400 skiller sig ud med sit lave forbrug af materialer og hurtige tørretid, hvilket reducerer risikoen for skader under udførelsen, især i det fugtige danske vejr. Andre fordele inkluderer indeklimamærkning og dokumenteret afgasning.
Læs mere om AQUAFIN RB400 her

Se hvor let det er at arbejde med AQUAFIN RB400 i denne video.

Bitumenfri smøremembraner
Du læser mere om bitumenfri smøremembraner her

Vil du vide mere om vores fugt- og vandtætningsprodukter?
Kontakt vores salgs- og rådgivningsteam på tlf. 6341 1240 eller e-mail: byg@gottfred.dk eller find en medarbejder via knappen nedenfor.

 

Kontakt vores salgs- og rådgivningsteam her

Nyhedsliste