BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Kan en vandtætningsmembran reparere sig selv?

Det korte svar er JA – se og læs mere nedenfor.

30. januar 2024

Effektivt og hurtigt vandtætningsarbejde i al slags vejr
SilverSeal Active er en avanceret vandtætningsmembran, som skaber en holdbar og vandtæt barriere i dit byggeprojekt. 
 
Her får du en selvtættende kvældende polymer-membran med HDPE coating, som kan anvendes under bundplader, på betonvægge og på blokværk. 
 
Membranen er velegnet til vandret jorddækkede betondæk, og SilverSeal Active fungerer effektivt som både før- og eftermonteret vandtætningsmembran
 
Hvad er det, som gør SilverSeal Active speciel?
SilverSeal Active har to tætningsfunktioner:
  1.  Den første tætningsfunktion ligger i PE-membranen med høj densitet.
  2. Hvis membranen perforeres, så bliver den anden tætningsfunktion aktiveret. Det svulmende geotekstil reagerer på indkommende vand, og hvis vand trænger ind i membranen, skaber den vandaktive polymer en tæt, gel-lignende film, der permanent forsegler betonkonstruktionen.
 
Når membranen perforeres reparerer den sig selv
Her ser du en kort film hvordan tætningsfunktionen virker, når membranen bliver perforeret og udsat for vand. > Se filmen her
 
Producenten af SilverSeal Active kalder selv membranen for en ”letvægter”. Membranen vejer cirka 450 g/m², så den er hurtig og nem at arbejde med på byggepladsen og du kan arbejde med den i al slags vejr.
Hos Gottfred Petersen synes vi dog at membranen er en ”sværvægter” og svær at komme udenom, når vi skal fremhæve egenskaber og fordele i forbindelse med vandtætning og forseglingsopgaver.
 
Egenskaber og fordele
SilverSeal Active vandtætningsmembran er selvforseglende og selvreparerende. Den består af et aktivt vand-kvældende lag og en vandtæt PE-barriere. Lagene er lamineret sammen og sikrer tæthed ved eventuelle gennemtrængninger eller punktuelle beskadigelser.
 
Let montage, året rundt
Produktet påføres nemt med skudsøm eller med klæb. Du kan montere SilverSeal Active på forskellige overflader som beton og murværk og membranen kan endda anvendes i saltvand.
 
Miljøvenlig og godkendt til DGNB Byggeri
SilverSeal Active er produceret med hensyn til miljøet og er fri for skadelige kemikalier. Membranen kan anvendes i DGNB certificeret byggeri.
 
Salg og support af SilverSeal Active
Kontakt vores salgs- og rådgivningspersonale hvis du vil vide mere om SilverSeal vandtætning i beton, eller se mere på vores hjemmeside 
 

Kontakt vores salgs- og rådgivningsteam her

Nyhedsliste