BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Opdateret online produktkatalog

Hos Gottfred Petersen kan du vælge mellem tusindvis af produkter til byggeri og få dem leveret fra dag til dag. Du finder mange af produkterne på vores hjemmeside eller i vores online katalog, som vi netop har opdateret.

Byggeri 22. september 2023

Som kunde hos os får du ikke kun adgang til et kæmpe produktprogram. Du kan også bruge os som sparringspartner, da byggerådgivning er en af vores spidskompetencer.

Med mere end 50 års erfaring, som leverandør af produkter til byggebranchen er det en selvfølge, at du får de bedste råd og de rigtige løsninger hurtigst muligt.

Vi ved hvor vigtigt det er at du undgår byggestop eller forsinkelser, så vi går langt for at hjælpe dig, så du ikke går i stå på byggepladsen. Har du et pludselig opstået behov, så har vi oftest mulighed for at hjælpe dig med levering samme dag, eller at arrangere en tidlig udkørsel førstkommende hverdag.

DGNB og Svanemærket Byggeri
Har du brug for produkter som kan indgå i bæredygtige byggerier, så kan vi også hjælpe dig.
I det nye katalog fra Gottfred Petersen, har vi gjort det let for dig at finde de varer, som du kan bruge i DGNB certificeret og Svanemærket Byggeri.

Katalog til lommen eller online
Du finder kataloget online på vores hjemmeside. Du kan også få leveret et katalog i en praktisk udgave på tryk. Størrelsen på kataloget passer i lommen på et par arbejdsbukser, så vi er altid er indenfor rækkevidde.
Vil du have et trykt katalog, så giv os blot besked ved din næste varebestilling, så medsender vi et eksemplar til dig,

Kontakt os
Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os endelig.

Telefon: 6341 1240,
Mail: byg@gottfred.dk  

> Se kataloget her

Nyhedsliste