BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Per skal ikke hjem - han skal videre!

41 år på samme arbejdsplads – en fantastisk bedrift.

01. juli 2024

Året er 1983. Ford Sierra bliver kåret til Årets Bil i Danmark, og det danske herre fodboldlandshold kvalificerer sig til EM i Frankrig 1984. I Danmark er Poul Schlüter statsminister, og sangerinden Gry Johansen laver rejehop i Melodi Grand Prix-sangen "Kloden Drejer."

Den 30. juni 1983 drejer kloden også rundt for den nyuddannede bygningskonstruktør Per Lumby, da han træder ind ad døren hos Gottfred Petersen for første gang. Her starter Per i en stilling som Teknisk Sælger i byg-afdelingen, hvor han gennem fire årtier rådgiver og sælger vandtætning, dilatationsfuger, bærelejer og mange andre produkter til forskellige byggeprojekter.

Siden da har Per aldrig set sig tilbage, og i dag fejrer vi Pers 41-års jubilæum hos os.

Jubilæet markerer en ny fase i Pers arbejdsliv, idet han går på seniorpension og fremover vil arbejde på nedsat tid hos Gottfred Petersen. Per har sagt JA TAK til at deltage i vores seniorordning, og han vil fremover være til stede på vores salgskontor, mandag til torsdag, fra kl. 7.00 til kl. 11.45.

Selvom vi vil se lidt mindre til Per i fremtiden, så er vi glade for at han stadig vil være en del af vores team fire dage om ugen. Pers erfaring og loyalitet er uvurderlig, og vi ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen med ham i dette nye kapitel af hans liv.

Kære Per, et stort tillykke med jubilæet, og tak for alt, hvad du har gjort og fortsat gør for os! 

Nyhedsliste