BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

En veldefineret vækststrategi gør, at Gottfred Petersen A/S henter nye stærke kræfter ind i virksomhedens daglige ledelse

PRESSEMEDDELELSE: Den 1. oktober 2020 tiltræder Michael Nielsen stillingen som COO og overtager dermed den daglige drift af Gottfred Petersen A/S fra virksomhedens Adm. direktør og ejer, Paul Enevold Jørgensen. En ansættelse, som er resultatet af en årelang vækststrategi.

30. september 2020

”Vi har igennem en lang årrække haft en rigtig god vækst her i virksomheden såvel i antallet af varer på hylderne som i vores omsætning og tilgang af kunder,” forklarer Paul Enevold Jørgensen og fortætter:

”Det er for os en meget tilfredsstillende udvikling, som skyldes de gode kapaciteter, vi har inhouse i virksomheden – ligesom samarbejdet med vores leverandører og kunder bestemt også er en væsentlig forudsætning for vores resultater. 

Nu har vi så valgt at gå skridtet videre ved at ansætte en COO til at gå forrest i en forretningsmæssig udvikling af Gottfred Petersen A/S indenfor kendte byggetekniske og industrielle markeder og områder samtidigt med, at vi retter blikket imod nye kyster,” uddyber Paul Enevold.    

Hands on erfaring med driftig ledelse 

Michael Nielsens CV tæller flere direktørposter i mindre og mellemstore virksomheder og vidner om en stor portion hands on erfaring udi driftig ledelse. Senest kommer den 54-årige midtjyde fra en direktørstilling i den svenske Tielman Group, der producerer emballager til fødevareindustrien.

Derudover har Michael tidligere bestredet stillingen som eksportchef i Bryggerigruppen, ligesom han også har haft klæbemidler til industrien og hobbymarkedet imellem hænderne som direktør for 3L Consumer Products A/S.

”At vi opruster Gottfred Petersen A/S med ansættelsen af en COO har været en del af vores vækststrategi de seneste 3 år. Nu er vi klar til at byde Michael velkommen og ser frem til et godt og driftigt samarbejde om udviklingen af virksomheden,” slutter Paul Enevold Jørgensen.
 Michael Nielsen er født i 1966 og oprindeligt uddannet cand. merc. int. fra Handelshøjskolen i Aarhus i Udenrigshandel med sprogene engelsk og spansk. Privat er den 54-årige midtjyde gift med Ann og har i 20 år haft fynsk jord under fødderne, hvor Strib danner rammen om familielivet. 
 

Ønsker du en personlig kommentar?

For yderligere information eller en personlig kommentar er du velkommen til at kontakte:

Paul Enevold Jørgensen, Adm. direktør og ejer
Telefon: +45 2946 2950
Mail: pej@gottfred.dk 

 

Nyhedsliste