BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Sådan mindsker du dit varmetab, energiforbrug og forbrug af varmt vand med GP isoleringskapper til GP fordelerrør

- De rør, der løber i dit gulv og i dine vægge, er isolerede for at holde på varmen. Det skal de være. Det er vedtaget ved lov. Men når det varme vand rammer dine fordelerrør, møder vandet oftest ingen isolering. Hverken i det private hjem eller i industribygninger. Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke er nær så varmt, som det burde være, når vandet når til dit køkken, bad eller bryggers, fordi det taber temperatur på sin vej igennem ikke-isolerede fordelerrør, pointerer Anders West Matthiesen, Salgskonsulent ved Industri & VVS hos Gottfred Petersen A/S. Læser du med, fortæller Anders mere om, hvilke energivenlige og økonomiske gevinster, der er, ved at isolere dine fordelerrør …

Industri , VVS 08. maj 2019

Anders fortsætter: - Det, der blandt andet også sker, når du IKKE isolerer dine fordelerrør, er, at du faktisk bruger mere energi, fordi din varmekilde skyder mere varmt vand igennem dine rør for at holde den temperatur, du har sat – eksempelvis på dit badevand.
 
- En af de fordele, du opnår, når du isolerer dine fordelerrør, er, at du mindsker det varmetab, der ellers forekommer på fordelerrørets blottede flade, når dit varme vand skal distribueres. Du bruger altså mindre energi på at varme vandet op og på at holde den korrekte temperatur på vandet, når dine fordelerrør bliver isolerede med GP isoleringskapper.
 
Med tanke på at hjælpe dit hus eller industrielle bygning på vejen frem imod en lavenergi-mærkning har det derfor en positiv indvirkning på dit hus’ energiforbrug, at du vælger at isolere dine fordelerrør med vores kapper, smiler Anders.
 

GP isoleringskapper:

- Mindsker dit varmetab
- Mindsker dit forbrug af varmt vand
- Mindsker dit øvrige energiforbrug 

Løber der koldt vand igennem dine fordelerrør, er det imidlertid også en god idé at isolere dem med GP isoleringskapper. Hvorfor? Fordi dine fordelerrør typisk er placeret i et varmeskab eller teknik-rum, hvor temperaturen er højere end i andre rum. Når varmen i rummet møder det kolde vand i fordelerrøret, skabes der kondens på røret, som på sigt skaber korrosion og derfor tærer på fordelerrøret.
 

Hvordan isolerer jeg så mine fordelerrør?

- Det gør du med vores GP isoleringskapper, som er specialdesignet til GP fordelerrør. Isoleringskapperne er lige til at lukke sammen omkring fordelerrøret, fordi de er støbt i ekspanderet polystyren (ESP), som du også kender under betegnelsen Flamingo®. Og den absolutte fordel ved lige præcis dette plastmateriale er isoleringsevnen, forklarer Anders.
 
Alligevel kan du også bruge Flamingo® til alt lige fra at få bådebroen til at flyde, dræne kældervæggen, til tagisolering og som isolering i dit fundament. Det vægtløse plastmateriale er nemlig utrolig let at støbe i samtidigt med, at materialets cellestruktur giver Flamingo® langt større tryk-styrke end eksempelvis mineraluld. Plastmaterialet er faktisk så stabilt, at du kan bygge motorveje og broer på det!
 

GP Isoleringskapper fås i 3 forskellige størrelser:

- GP Isoleringskappe til GP fordelerrør 2-vejs
- GP Isoleringskappe til GP fordelerrør 3-vejs
- GP Isoleringskappe til GP fordelerrør 4-vejs

GP fordelerrør er de mest solgte i Danmark! 

- Vidste du i øvrigt, at de fordelerrør, du nu kan iføre vores isoleringskapper, er designet og produceret af Gottfred Petersen? Spørger Anders.
 
- Nå ja, og så er de også de mest solgte fordelerrør i Danmark! Fordelerrørene er faktisk nogle af vores bedst sælgende VVS-produkter til grossisterne – og så er vores rør de første af sin slags, som er dråbegodkendte i Danmark. GP fordelerrør er altså GDV-godkendte til drikkevand og din garanti for, at de er testet for IKKE at indeholde og dermed afgive tungmetaller eller andre sundhedsskadelige stoffer til dit drikkevand, slutter Anders, imens han demonstrerer, hvordan en GP isoleringskappe skal lukkes sammen omkring et 2-vejs fordelerrør. 
 

Gi’ et kald!

Er du nysgerrig på, hvordan vores GP isoleringskapper mindsker dit varmetab, forbrug af varmt vand og drejer dit energiforbrug i en langt mere positiv retning, er du velkommen til at give Anders og os andre i Industri & VVS et kald.
 
Vi er altid klar til at fortælle dig meget mere ... Og kommer gerne forbi hos dig! 
 
Kontakt
Ulrik Mogensen
T: +45 6341 1232
M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk
 
   
 
 
 
   
 

Nyhedsliste