BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Gottfred Petersen A/S er blevet medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Gottfred Petersen A/S er blevet medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggeriet på tværs af alle aktører. Rådet for Bæredygtigt Byggeri ønsker aktivt at arbejde for at nedbringe den klima-, miljø- og ressourcemæssige påvirkning, byggeriet står for og organisationen har eneret til at administrere og videreudvikle den danske certificeringsordning DGNB for bæredygtigt byggeri og byområder.

Byggeri 18. maj 2022

Vi hjælper dig i mål med dit bæredygtige byggeri
Som entreprenør eller elementfabrik der arbejder med bæredygtigt byggeri, kan du trygt bruge Gottfred Petersen som leverandør, sparringspartner og/eller rådgiver til dine byggeprojekter, hvad enten du arbejder med svanemærkede byggerier eller byggerier med udgangspunkt i DGNB standarden. Vores medarbejdere uddannes og opkvalificeres løbende, så du altid får opdateret rådgivning i forhold til vores produktsortiment, der kan indgå i bæredygtige byggerier. Vi hjælper dig i mål med dit bæredygtige byggeri.

Hurtig levering af de rigtige produkter
Gottfred Petersen  A/S har et stort sortiment af produkter, som kan indgå i dine bæredygtige byggerier, og vi øger løbende sortimentet. Vi kan levere de produkter du har behov for - oftest med dag-til-dag levering.
Vi gør det let for dig at vælge de rigtige produkter til dit projekt. Her på hjemmesiden får du overblik over de produkter, vi kan levere til dine bæredygtige byggeprojekter.

Ringer eller skriver du til vores team af komptente fagfolk, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du ser sortimentet her:
► Produkter som må anvendes i Svanemærket byggeri
► Produkter som må anvendes i DGNB certificeret byggeri

Fremtidens byggeri byder på mere bæredygtighed
Byggeriet spiller en vigtig rolle, når vi skal indfri de klimamålsætninger, som er politisk vedtaget. Indenrigs- og Boligministeriet har derfor udarbejdet en "National strategi for bæredygtige byggerier". I forlængelse heraf vil der være øget fokus på bæredygtighed, og flere projekter vil fremover blive udbudt, som bæredygtige byggerier.

Udviklingen stiller krav til de leverandører, der servicerer entreprenører og elementfabrikker. Der skal først og fremmest være varer på hylderne, der kan indgå i bæredygtige byggerier, ligesom der også forventes kompetent rådgivning, uanset om det er svanemærkede byggerier eller byggerier med udgangspunkt i DGNB-standarden.

Nyhedsliste