BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Dupsko

Dupsko til rør, stole og maskiner│Dag-til-dag-levering
Dupsko lukker huller! De er fødder til rør og stole – til stoleben – og bliver kaldt for alt fra endestykker og endepropper til afslutninger og propper, hvis dupskoene er runde, ovale eller firkantede. Kært barn har mange navne! Og de kommer i mange forskellige materialer alt efter, hvad du skal bruge dem til.

Dupsko bliver ofte brugt til at afslutte et rør. Og når vi samarbejder med møbelbranchen, betyder det, at duppen er den del, møblets ben står på, fordi alle dupsko er lavet til at sidde fast indeni eller udenpå stolebenet. På den måde hviler røret eller stolebenet ned på duppen, så du undgår mærker, ridser og slitage på gulvet.  

Hvornår har du brug for dupsko?
Vores dupsko har langt flere funktioner og bliver brugt til meget mere end de oprindeligt er designet til. Og det er inspirerende at se, hvordan et produkt som dupsko bliver inkorporeret i tidens udvikling. Mange af de dupsko, der bliver brugt som fødder på stoleben bliver eksempelvis også brugt som propper til afdækning, når du skal sandblæse, metallisere eller coate. For ja, en del af vores dupsko tåler nemlig varme.

Leder du efter endestykker til rør, til maskiner eller efter en afslutningsprop, der gør, at der ikke er hul direkte ind til en maskine og som kan lukke af for skidt, er vores dupsko ofte løsningen.  

Skal dupskoen sidde udenpå eller indeni røret eller stolebenet?
Fordi vi har rigtig mange dupsko på lager i forskellige materialer, gør vi altid meget ud af at spørge ind til, hvad du præcist skal bruge den til:

  • Skal dupskoen sidde udenpå eller indeni et rør eller stoleben?
  • Skal den sidde på et designermøbel?
  • Skal dupskoen brugs som prop ved afdækning? Og skal du vådlakere, pulverlakere, galvanisere eller ionisere?
  • Hvilken form skal dupskoen have?
  • Hvor stor skal den være?
  • Hvilken farve vil du have?

 Når du ikke ved hvilken dupsko, du skal bruge, hvad så?
- Så hjælper vi dig hele vejen med al den rådgivning, du har brug for. Vi kommer også gerne på besøg og går ikke ad vejen for at opsøge ny viden i udviklingen af den unikke løsning, du har behov for. Alt du skal gøre er at give os et kald!

Ring til os på 63 41 12 30 eller kontakt vores salgs- og rådgivningsteam