BYGGERI 6341 1240  - GP AFDÆKNING 6341 1270
VVS 6341 1275           - GP INDUSTRI 6341 1230

Stærke relationer gør kunder til samarbejdspartnere

Hver dag indgår vi en slags stiltiende kontrakt med alle vores kunder: Vi sørger for altid at være dygtige nok, så du ikke behøver forklare de helt elementære forudsætninger for, at din forretning altid er godt kørende. Vi er kompetente sparringspartnere, men kan dog aldrig blive lige så dygtige som dig til at drive netop din forretning.

Måske er det dét, der gør, at så mange af vores kunder kommer igen. Og måske er det derfor, at vi kan bryste os af at være eneforhandlere af så mange af vores samarbejdspartners produkter i Danmark.

- De ved, at deres produkter kan være nok så gode, men hvis ikke deres lokale forhandler sørger for, at produkterne ligger hos dem, der skal bruge dem, på det rigtige tidspunkt – og at det i øvrigt er de rigtige produkter, vi sammen har udvalgt til de rigtige projekter – så kan det hele jo være lige meget.

Det handler om kompetence. Og erfaring. Og kvalitet i alle led. Det hele handler om tillid.


"Det er et aktiv, at jeg selv har set og prøvet det meste når jeg står ude på byggepladsen eller har en kunde i røret. De sælgere, der ikke ved, hvad de taler om rent fagligt, falder hurtigt igennem og bliver set som sælgere, der bare vil sælge mest muligt dyrest muligt."

Carsten Søby
Salgskonsulent

Vi er altid tæt på

… og så er vi til at få fat på.

Tid er penge og der er sjældent råd til at vente.

Hos Gottfred Petersen A/S er vi derfor altid klar til nu og her, at levere den bedste service til dig.