BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

VVS

VVS ligger godt i vores hænder

Meget af vores arbejde består i at gøre hverdagen nemmere og mindre ressourcekrævende for VVS-grossisterne ved at være deres forlængede arm. Vi leverer en lang række produkter, som vi holder eneagenturet på i Danmark. Men vi udvikler og producerer også selv nye produkter, når du har behov for det.

De fordelerrør og zinkrørbærere, der blandt andet forhandles hos AO Johansen, Sanistål, Lemvigh-Müller, Solar, DJ Supply og VVS-Eksperten – de er produceret her hos Gottfred Petersen A/S.

Det kan vi, fordi vi selv kommer fra VVS-branchen. Vi ved, hvad du taler om og har selv haft det hele i hænderne, før vi blev en del af Danmarks største handelshus. Vi du høre mere om, hvordan vi minimerer kapitalbindingen i dit lager, er vi kun et opkald væk.


VVS

Du finder det mest solgte fordelerrør i Danmark hos os

Vidste du, at det mest solgte fordelerrør i Danmark, er designet og produceret af os? Det er det. Og det er faktisk et af vores mest sælgende VVS-produkter til grossisterne.

GP fordelerrør er det første af sin slags, der er blevet dråbegodkendt i Danmark. En ekstraordinær anerkendelse, der sikrer dig, at det vand, vores rør fordeler, kun indeholder de værdier, dansk lovgivning har sat. En lovgivning baseret på langt strengere krav end EU's.

Og som sidebemærkning er det da værd at nævne, at vi aldrig har haft en eneste støbefejl i de mange år, vi har produceret fordelerrørene.

VVS

GP isoleringskapper til GP fordelerrør er en energivenlig og økonomisk gevinst

- Ved du reelt, hvad der sker med dit forbrug af varmt vand og øvrig energi, når du IKKE isolerer dine fordelerrør? For når det varme vand rammer dine fordelerrør, møder vandet oftest ingen isolering. Hverken i det private hjem eller i industribygninger.
 
Læser du med, får du et grundigt indblik i, hvilke energivenlige og økonomiske gevinster, der er, ved at isolere dine fordelerrør med GP isoleringskapper …
 
GP isoleringskapper:
- Mindsker dit varmetab
- Mindsker dit forbrug af varmt vand
- Mindsker dit øvrige energiforbrug

Vi har alt under ét tag og levering dag til dag

Rør, fittings, varme, sanitet – hos Gottfred Petersen A/S har vi det største udvalg af alt det, en VVS‘er har brug for. Vi ér dit lager. Alt, du skal gøre, er at bestille de varer, du har brug for - så får vi dem leveret til dig. Fra dag til dag. Og skulle der være produkter, vi ikke selv har på hylden, skaffer vi dem hurtigt hjem fra vores mange internationale partnere. 

Vi har alt under ét tag og levering dag til dag

Stærke relationer

Tiemme, Fermit, Capricorn, Coroplast og Multikwik - det er bare et lille udpluk af de mærkevareproducenter, der har valgt Gottfred Petersen A/S som forhandler af deres produkter. En anerkendelse, vi betragter som et direkte bevis på, at vi ikke bare er et handelshus. Vi er en samarbejdspartner og prioriterer den stærke relation til vores leverandører og kunder. Et samarbejde, der ofte resulterer i, at vi indgår i tæt sparring om udvikling af nye produktløsninger. Du finder disse velrenommerede brands på vores hylder:

  • Tiemme
  • Fermit
  • Capricorn
  • Coroplast
  • Multikwik

Vi er klar ved telefonen

Er du interesseret i at høre mere om Gottfred Petersen A/S? Om hvad vi kan gøre for dig? 

Vi er altid klar ved telefonen.

Kontakt Salgschef Ulrik Mogensen 

M: +45 4082 7704
umo@gottfred.dk

Vi er klar ved telefonen