BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Glidere / Glidesøm

Glidere & Glidesøm

Glidere og glidesøm skal som navnene antyder få et møbel eller rørben til at glide hen over et gulv. Når møbler har glidere eller glidesøm fastgjort til sine ben, undgår du mærker og ridser på dit gulv eller på dine fliser. Ydermere har glidere og glidesøm den effekt, at en stol bliver lydsvag, når du trækken den ud.

Fælles for såvel glidere som glidesøm er, at de i langt de fleste tilfælde fungerer som en afslutning eller fod på et møbel:

- Glidere bliver fastgjort på forskellige former for stålrør eller stoleben og er med til at tilføre møblet et unik udtryk. Nogle glidere sidder som en klemme omkring et rør og fastlåser derfor sig selv, mens andre bliver monteret indvendigt i kvadratiske, rektangulære eller runde profiler. Andre igen monteres for enden af et stålrør eller stoleben.

- Glidesøm fungerer som en afslutning på et stoleben eller bordben i træ. Glidesømmene fås i farverne natur eller brun - med og uden filt. Køber du glidesøm med filt, er denne isvejset på sømmet og fungerer derfor som et ekstra beskyttende lag. Ved montering bliver et glidesøm sømmet fast forenden af et bord- eller stoleben og beskytter således både møblets træstruktur og gulvet.

Glidere som glidesøm kommer i forskellige størrelser! Du finder størrelserne, når du klikker på billederne herunder. Her kan du også se, hvordan du fæstner eller monterer både glidere og glidesøm på dit rør eller stoleben.

Skal du bruge glidere eller glidesøm – og hvilke størrelser?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge glidere eller glidesøm? Og hvilke farver eller størrelser? Uanset hvilken udfordring, du står med, hjælper vi dig hele vejen med al den rådgivning, du har brug for. Alt du skal gøre er at give os et kald!

Ring til os på 63 41 12 66