BYGGERI - Telefon: 6341 1240
INDUSTRI/VVS - Telefon: 6341 1230

Nyhedsliste

Helle tager rådgivning i vandtætning og injicering af beton til et nyt niveau!

Gottfred Petersen A/S har 60 års erfaring som grossistvirksomhed til danske entreprenører og producenter af betonelementer. Med ansættelsen af Specification- and Project Manager, Helle Larsen, tager de rådgivning om vandtætning og injicering af beton til et helt nyt niveau.

Byggeri 06. december 2021

Af ARKBYG v/ Licitationen 

"Vi ved, hvad du taler om, og giver dig professionel byggerådgivning fra fagfolk til fagfolk"

Gottfred Petersen er en fleksibel og serviceorienteret grossistvirksomhed, der finder løsninger i tråd med kundernes krav og behov. Den erfarne og specialiserede medarbejderstab betyder, at seriøs og professionel byggerådgivning gennem alle byggeriets faser er en af de absolutte spidskompetencer.

Ansættelsen af Specification- and Project Manager, Helle Larsen, markerer en ny strategi for Gottfred Petersen, som betyder, at rådgivere og arkitekter har gavn af virksomhedens rådgivning allerede i designfasen.
 

Medspiller i alle byggeriets faser

Helle Larsen har de seneste 15 år arbejdet med beton samt salg af og rådgivning om vandtætning i både Fosroc og Sika Danmark A/S. Hun har blandt andet haft ansvaret for vandtætningsløsninger og -systemer til komplicerede projekter så som metroprojektet i København.

Helle Larsens erfaring med materialevalg og produkter sikrer de rette løsningsforslag. Helle fortæller:

“I forholdet til rådgivere og arkitekter kan Gottfred Petersen give den helt rigtige vejledning. Vi har mulighed for at lave aftaler med nye leverandører, hvis den bedste løsning ikke findes blandt den brede vifte af leverandører, vi allerede har arbejder sammen med.”

På baggrund af Helle Larsens mangeårige erfaring kan rådgivere og arkitekter trygt overlade til Gottfred Petersen at udarbejde specifikationer og beskrivelser til store, komplekse projekter samt specialløsninger. En tryghed, der også beror på den viden, Gottfred Petersen har via sit mangeårige samarbejde med alle førende entreprenører i Danmark.

Helle Larsen

“I min tid hos Gottfred Petersen har jeg allerede vejledt mange arkitekter og rådgivere, og nu glæder jeg mig til at se de spændende projekter blive skudt i gang i løbet af de næste år,” smiler Helle Larsen.

Gottfred Petersen A/S har 60 års erfaring som grossistvirksomhed til danske entreprenører og producenter af betonelementer. Med ansættelsen af Specification- and Project Manager, Helle Larsen, tager de rådgivning om vandtætning og injicering af beton til et nyt niveau.


FAKTA OM GOTTFRED PETERSEN A/S

  • Har hjemme i Middelfart og har mere end 60 års erfaring som leverandør til byggeindustrien.
     
  • Har en meget erfaren og specialiseret medarbejderstab, der giver seriøs og professionel rådgivning om materialer og løsninger til rådgivere, arkitekter, entreprenører og elementfabrikker.
     
  • Har et omfattende sortiment med stærke, internationale brands inden for en lang række betonrelaterede områder; herunder vandtætning/injicering og bygningsbærelejer.

 


Har du lyst til en snak?

Giver du os et kald, fortæller Helle og kollegerne i Byggeri meget mere om alle de muligheder, du får, i et samarbejde med os.
 
Vi gælder os til at tale med dig og til at se, hvordan vi hjælper dig bedst! 
 
Helle Larsen
Specifikations- og Project Manager
M: +45 9215 2093
hla@gottfred.dk
 
Hans Henrik Nørskov Mikkelsen
Key Account Manager 
M: +45 2197 4666
hhm@gottfred.dk
 
Bo Svendsen
Salgsleder
M: +45 3073 8959
bsv@gottfred.dk

Nyhedsliste